ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μοναδικός & ξεσηκωτικός ο Νίκος Μακρόπουλος προκάλεσε πανικό στο Eva’s Garden στο Τιγκάκι

10
8762

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο  Νίκος Μακρόπουλος, ο αγαπημένος τραγουδιστής με την αυθεντική λαϊκή φωνή δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις… Ξεσήκωσε και προκάλεσε πραγματικό πανικό χτες βράδυ στο κατάμεστο από τους πολυάριθμους θαυμαστές και θαυμάστριές του Eva’s Garden στο Τιγκάκι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έκλεισε τα 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντας μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια, έχοντας στις αποσκευές του τις νέες του επιτυχίες όπως το «Παράδεισέ μου» και «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα» που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού , αλλά και με όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κατάφερε να μας χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση και μια αξέχαστη βραδιά παρέα με τους επίσης, ταλαντούχους συνεργάτες του.

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το εισιτήριο έγραφε: είσοδος στις 23:00 έναρξη 23:30. Μας είχαν και περιμέναμε χωρίς έστω μουσική από CD, και το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 01:10. Ο Μακρόπουλος εμφανίστηκε στις 02:10 !!! Δύο ώρες περιμέναμε σαν τους μ@λ@κες. Από σέρβις? χειρότερα. Παραγγείλαμε μπύρες στις όπου ο σερβιτόρος μας είπε ότι έχουν μόνο B_cks, και μετά από 10 λεπτά ξαναέρχεται και μας λέει ότι τελείωσαν και έχουν μόνο Cor_na τις οποίες σέρβιραν χωρίς λεμόνι γιατί είπε ότι ούτε αυτό δεν είχαν. Πως γίνεται ρε φίλε να σας τελειώσουν στις 23:30 πρίν ακόμα γεμίσει ο χώρος ;;; Για φυστίκια;;;; Ούτε κουβέντα, δεν προμηθεύτηκαν……..

  2. Ας έπαιρνες μπύρες και φιστίκια απ το σπίτι σου ρε φίλε θα ήσουνα και πιο κερδισμένος!!!

  3. Εγώ φίλε ξέρω ένα πράγμα ότι όταν δεν θέλουμε να πάμε κάπου δεν πάμε, την αράζουμε στο σπιτάκι μας και τελείωσε η υπόθεση. Δεν καθόμαστε να θαβουμε και να ξεθαβουμε,αυτά είναι κατινιες. Εγώ προσωπικά δεν πήγα γιατί δεν μ’άρεσε πολύ απλά.

    • Αποφασιζεις να πας σε μια εκδηλωση με βαση τη διαφημιση της. Οταν λοιπον σου διαφημιζουν εναρξη στις 11.30μμ λες ενταξει, ολα εδω στην Ελλαδιτσα μας λειτουργουν με χρονοκαθυστερηση, οποτε στις 12.00μμ θα ξεκινησουν… Το να παει ομως 1.00μμ για να βγουν οι ασημοι και 2.10μμ ο διασημος, αυτο παει πολυ… Αν το ηξερα, σιγουρα δε θα δινα τα 20 ευρω για να τον δω απο τα 500μετρα για 15λεπτα, γιατι δεν αντεχεις περισσοτερη ωρα ορθριος οταν να περιμενεις απο της 11.00μμ.

  4. Την ώρα έναρξης με δύο ώρες καθυστέρηση, και το απαράδεκτο σέρβις σχολίασα. Και από κάτω συνέχιζα ότι το πρόγραμμα ήταν καλό, αλλά την επόμενη φορά θα πάρω δικές μου μπύρες και φυστίκια αλλά το έκοψαν οι διαχειριστές. Έτσι και αλλιώς εισιτήριο πληρώνω δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω και τα ποτά τους. (Προς τους διαχειριστές: γιατί κόβετε σχόλια που δεν προσβάλουν και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις και συμπεράσματα με αυτό το κουτσουρεμένο που ανεβάζετε;)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ