Στις φυλακές της Κω παραδόθηκαν είδη καθαρισμού από την Περιφέρεια (φωτό)

0
668

Στις φυλακές της Κω παραδόθηκαν τα είδη καθαρισμού για την κάλυψη αναγκών.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έγινε η αποστολή των ειδών καθαρισμού στις φυλακές της Κω που κατάφερε να συγκεντρώσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά από σχετικές επαφές της Χαρούλας Γιασιράνη, Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, με τοπικούς επιχειρηματίες της Ρόδου.

Η κα Γιασιράνη είχε επισκεφθεί αυτοπροσώπως το Σωφρονιστικό Κατάστημα της Κω πριν από περίπου έναν μήνα και διαπίστωσε την επείγουσα ανάγκη που υπήρχε, μεταξύ άλλων, για καθαριστικά. Κατόπιν επικοινώνησε με την εταιρεία Globe Williams Hospitality, η οποία με μεγάλη προθυμία προσέφερε όλα τα απαραίτητα καθαριστικά προϊόντα που ζητήθηκαν από τον Διευθυντή των φυλακών, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προκειμένου τελικά να σταλούν προς χρήση στις φυλακές της Κω.

Η κα Γιασιράνη ευχαρίστησε γι’ άλλη μια φορά θερμά την εταιρεία Globe Williams Hospitality για την ευγενική προσφορά της, η οποία θα σημάνει τη σημαντική ανακούφιση των φυλακισμένων, με την ευχή οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι η αρχή για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των έγκλειστων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ