Τα νεύρα τού κόστισαν ακριβά -Κατεδαφίστηκε η ταβέρνα του οξύθυμου Αλβανού ιδιοκτήτη [βίντεο]

1
8516

ΗΤΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ
Τα νεύρα τού κόστισαν ακριβά -Κατεδαφίστηκε η ταβέρνα του οξύθυμου Αλβανού ιδιοκτήτη [βίντεο]

Ο Αλβανός ιδιοκτήτης εστιατορίου πλήρωσε ακριβά τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Αφού καταδίωξε Ισπανούς τουρίστες σκαρφαλώνοντας στο αυτοκίνητό τους, συνελήφθη και οι αρχές κατεδάφισαν την Τετάρτη το εστιατόριό του, που δεν είχε οικοδομική άδεια.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια. Ετσι, την Τετάρτη, μπουλντόζες κατεδάφισαν το εστιατόριο, με θέα στη θάλασσα.
Το απίστευτο βίντεο με τον Αλβανό που έγινε viral

 

Ολα ξεκίνησαν όταν δυσαρεστημένοι από την εξυπηρέτηση που τους προσφέρθηκε στο εστιατόριο στο Πόρτο Παλέρμο, τρεις Ισπανοί τουρίστες, όπως και ο ξεναγός τους και ο Αλβανός οδηγός τους, έφυγαν από τον χώρο το περασμένο Σάββατο, όταν ο ιδιοκτήτης του στράφηκε εναντίον τους, σύμφωνα με όσα μετέδιδαν αλβανικά ΜΜΕ.

Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε από το αυτοκίνητο και έγινε σύντομα viral, διακρίνεται ένας άνδρας να έχει σκαρφαλώσει στο καπό του αυτοκινήτου και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ με γροθιές, ενώ το όχημα συνεχίζει τον δρόμο του.

Ο εστιάτορας Μίχαλ Κοκεντίμα, 51 ετών, συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, ιδίως μια Ισπανίδα υπήκοο.
«Δεν με πλήρωσαν» είπε στο δικαστήριο ο οξύθυμος Αλβανός

“Panorma”… për pak brenda normave…

Geplaatst door Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit – IKMT op Dinsdag 20 augustus 2019

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ηθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ