ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 2ο Γυμνάσιο Κω: Αγιασμός με χαμόγελα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

1
1226

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Χωρίς τα ιδιαίτερα προβλήματα άλλων σχολείων, με πολλές ευχές, καλωσόρισμα στα «πρωτάκια» και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Κω από τον Σεβασμιώτατο, παρουσία του Δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρού.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές του τόνισε ότι τα παιδιά σε αυτό το σχολείο έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μάθηση.

Η Διευθύντρια του σχολείου Μ. Μπέττα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που είναι πάντα κοντά στο σχολείο το οποίο τόνισε ότι παραμένει σε αυτή την καλή κατάσταση χάρη στην προσοχή και τον σεβασμό από τα παιδιά αλλά και στην συμπαράσταση του συλλόγου γονέων.

Εκ μέρους της νέας δημοτικής αρχής ο Κ. Ζαχαρός τόνισε ότι ο δήμος θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί το σχολείο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Β. Βερόπουλος τόνισε ότι η αρμονική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά θα έχει συνέχεια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.