ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλατιά σύσκεψη, σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο Εργατικό Κέντρο Κω

1
1295

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πλατιά σύσκεψη, σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο Εργατικό Κέντρο Κω πραγματοποιήθηκε απόψε καθώς η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στην συνεδρίαση της 02/09/19, αποφάσισε απεργιακή κινητοποίηση όποτε η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει για ψήφιση στην βουλή το νομοσχέδιο που επιδιώκει την ωμή παρέμβαση στη ζωή και λειτουργία των σωματείων.

Το Εργατικό κέντρο κάλεσε τα σωματεία της δύναμής του, όπως και του δημόσιου τομέα, να προχωρήσουν άμεσα σε συνεδριάσεις απόφασης συμμετοχής και καταγγελίας των απαράδεκτων αυτών σχεδιασμών που έρχονται για χάρη της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων που στηρίζεται στην μονιμοποίηση και ένταση όλων των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζονται και άλλων που προετοιμάζονται.

Για την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και προετοιμασία της κινητοποίησης σχεδιάζονται:

  • Περιοδείες σε εργασιακούς χώρους

  • Εξορμήσεις με ενημερωτικό υλικό

  • Συναντήσεις με εργαζόμενους και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και συλλόγων-φορέων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ούτε ο ΣΤΆΛΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΌΝΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΣΦΙΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ