Σύλλογος Νεφροπαθών Κω: Παραδίδουμε στο Νοσοκομείο ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης 15,500 ευρώ και έναν αναλυτή αερίων αίματος 5,265 ευρώ (Συνολικά 55,265 ευρώ τα τρία τελευταία χρόνια)

7
1517

Σύλλογος Νεφροπαθών Κω.

Ως πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Κω,θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου ,να σας ενημερώσω για την (αποφυγή παρεξηγήσεων) ότι το 2017 τα μέλη μας και με την συμβολή των ΑΜΕΑ Κω αγοράστηκαν  4 καρέκλες αιμοκάθαρσης, 2 τραπεζάκια και έγινε ανακαίνιση του τμήματος τεχνητού νεφρού αξιας 19,000 ευρώ.
Επίσης ως σύλλογος νεφροπαθών Κω το 2018 παραδόθηκε ενα μηχάνημα αιμοκάθαρσης αξίας 15,500 ευρώ
Στις 11/10/2019  θα παραδώσουμε ακόμα ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης αξίας 15,500 ευρώ και έναν αναλυτή αερίων αίματος αξίας 5,265 ευρώ.
Συνολικό κόστος για όλα τα παραπάνω  55,265 ευρώ.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΕΦΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

  2. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι βοήθησαν σε ένα αγώνα που αξίζει ωστε συνάνθρωποι μας να έχουν κάτι καλύτερο στο θέμα της υγείας τους.Κορη μου Πόπη σου εύχομαι να είσαι γερή δυνατή και να προσφέρεις σαν Πρόεδρος που είσαι οπως και σε όλους όσους έχουν την δυνατότητα και καλοσύνη να βοηθάνε.

  3. Άλλαξαν τα πάντα ο σύλλογος νεφροπαθών σε πολύ μικρό διάστημα.Αυτα όμως δεν αναφέρθηκαν απ ότι είδα από άλλη ανάρτηση αλλά παραγγωνιστικαν…..Έπρεπε οι πρώτες ευχαριστίες να αφορούσαν τον σύλλογο νεφροπαθών.Συγχαρητηρια στο σύλλογο ,και εμείς να ξέρετε θα είμαστε δίπλα σας σ ότι μας χρειαστείτε και θα βοηθάμε όπως μπορούμε!Κ Ποπη ,Κ Νομική σας αξίζουν πολλά!!!!!

  4. Ευτυχως που υπάρχουν και οι σύλλογοι και βοηθούν την κατάσταση στο θέμα της υγείας και του «νοσοκομείου» αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ τραγικά, χωρις εσάς δεν θα είχαμε ούτε αυτό το λίγο που υπάρχει ήδη.. ευχαριστούμε και τον σύλλογο «άντε γεια στο καρκίνο» επι τη ευκαιριασ με έδρα την καρδαμαινα και τα λίγα μέλη που τον απαρτίζουν, που με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια και με διαφορουσ τρόπους αλλά και με το «περπάτημα για ζωή»που διοργανώνετε κάθε χρόνο το Σεπτέμβρη, καταφέρνουν να μαζέψουν σημαντικά ποσά έτσι ώστε να προσφέρουν και αυτοί ότι μπορούν για την βασική λειτουργία του νοσοκομείο και τις βασικές ανάγκες του έτσι ώστε όλοι εμείς οι πολίτες και μη της Κω να μπορούμε μη κακό σε μια δύσκολη στιγμή και ανάγκη να μας παρέχετε ισωσ κάποια βασική περίθαλψη και φροντίδα… ποιος ξερει που θα ήμασταν χωρίς αυτούς τους συλλόγους και δωρεές για πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα..

    • Αγαπητη μου φίλη, είμαι ένας χρόνιος ασθενής που τα φάρμακα μου που θα παίρνω οσο ζω κοστίζουν περίπου 125.000€ το χρόνο και τα παίρνω δωρεάν από τό Νοσοκομείο και σίγουρα δεν ειμαι ο μόνος. Γιαυτο πρέπει να βοηθάμε όλοι όσο μπορουμε

  5. Από την σύλληψη της ιδέας για την ίδρυση συλλόγου και φίλων νεφροπαθών Κω μέχρι την υλοποίηση της και την δημιουργία αυτού του συλλόγου όλοι εμείς εκ των έσω και εις μνήμη όλων αυτών που δεν πρόλαβαν να είναι δεκτές όλων αυτών των απολαβών , θεωρούμε ηθικό χρέος μας να βοηθήσουμε και να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής των νεφροπαθών του νησιού μας .Ευχαριστουμε όλη την κοινωνία που μας στηρίζει συνεχώς σε κάθε μας προσπάθεια ,ευχαριστούμε τους αφανής φίλους μας που πάντα μας στηρίζουν.
    Καραθωμα Ποπη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.