ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» η αγαπητή συμπολίτισσά μας Καλλιόπη (Πόπη) Χατζηστέργου – Πιζάνια | Τετάρτη 2μμ το «τελευταίο αντίο» στην Αγία Αικατερίνη Κω

5
9941

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Καλλιόπης (Πόπη) Πιζάνια, το γένος Χατζηστέργου, σε ηλικία 76 ετών.

Η Πόπη Πιζάνια βρέθηκε νεκρή στην παραλία μετά τη Μαρίνα στο Ψαλίδι, όπου ως χειμερινή κολυμβήτρια συνήθιζε να κάνει το μπάνιο της καθημερινά αψηφώντας την κακοκαιρία (η νεκροτομή σήμερα κατέδειξε ότι επρόκειτο για πνιγμό).

Ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός άνθρωπος εργαζόμενη επί χρόνια στο νοσοκομείο Κω.

Μητέρα δύο εξαιρετικών παιδιών και γιαγιά. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Νεκταρία, τον Τζίμη, την αγαπητή συνάδελφο Ηλιάνα, τον Πέτρο και τους λοιπούς συγγενείς.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Τετάρτη στις 2μμ στον ΙΝ Αγίας Αικατερίνης Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τις 12:30) ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Χριστού στον Ασώματο, σύμφωνα με επιθυμία της).

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θερμοτατα Συλληπτήρια απο την Οικογενεια Σβυνου Γεωργιου της Συζηγου του Ποπης και της μητερας του Μελετιας προς ολους τους Συγγενεις.
    Απο τους καλυτερους Ανθρωπους στην Κοινωνια της Κω. Ηταν Ιδιαιτερα αγαπητη σε ολους μας.
    Προσευχομαστε ο Θεος να αναπαυση την Ψυχη της σε τοπο χλοερο.
    Δυστυχος για εμας τους Ανθρωπους ειναι απώλεια αλλα Ο Θεος την Ηθελε κοντα του !
    Ευχομαστε ο καλος Θεος να δωσει Δυναμη σε ολη της την Οικογενεια να αντεξουν την ξαφνικη απωλεια της Αγαπητης σε ολουσ μας Ποπης.
    Ναστε καλα να την Θυμωσαστε

  2. Συλλυπητήρια στην οικογένεια κι ένα μήνυμα προς όλους τους χειμερινούς δεν κάνουμε μπάνιο με τέτοιο καιρό ρε παιδιά ένταξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ