Ευχαριστήρια επιστολή Οικογένειας εκλιπόντος Ηλία Γ. Τάλλαρου

0
321

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ   ΗΛΙΑ Γ. ΤΑΛΛΑΡΟΥ

 

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να απευθύνομε, μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς  μας, ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλους εκείνους όπου παρευρέθησαν πλάι στην οικογένειά μας, σε όλους εκείνους όπου μέσω της πένας τους άγγιξαν ανθρώπινα συναισθήματα, μέσω της σκέψης τους, έδειξαν την αγάπη τους, μέσω των πράξεων τους απέδειξαν ότι το ανθρώπινο γένος υφίσταται, διότι υπάρχει ακόμα η αλληλεγγύη, η αναγνώριση και η ταπεινοφροσύνη.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλους εκείνους που στήριξαν και πίστεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έντιμου βίου του, τις επιλογές και τις ενέργειες του.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους άξιους Ιατρούς της Νεφρολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου της Κω, για την προσφορά τους έναντι της προτελευταίας παθολογικής δοκιμασίας του εκλιπόντος,καθώς και του Άοκνου Νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας για τις υπηρεσίες του.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, σε όλο το Ιατρικό & Νοσηλευτικό  δυναμικό του Νοσοκομείου της Κω για την αδιαπραγμάτευτη παρουσία τους σε κάθε κάλεσμα της οικογένειάς μας, προκειμένου να απαλλάξουν το ανθρώπινο σώμα του εκλιπόντος από  τον πόνο και τη τελευταία δοκιμασία που υπέστη

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, στο ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ για την ακούραστη, συνεχή και αδιαμαρτύρητη πάντα παρουσίας του, σε κάθε έκτακτη ανάγκη της οποίας έχρηζε η συμμετοχή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο Δήμο της Κω, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το ανθρώπινο ψήφισμα το οποίο απήγγειλαν στην νεκρώσιμη ακολουθία του, όπως επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην τοπική αυτοδιοίκηση της Κοινότητας μας, για την αναγνώριση των αγώνων του, αλλά και της ανιδιοτελούς συνεισφοράς του στα τοπικά γίγνεσθαι και όχι μόνον, με την αναδοχή του ονόματός του στο πάρκο έναντι της πατρικής του οικίας.

Ευχαριστούμε  και την Ι.Μ. Κω & Νισύρου, καθώς και την ιδιαίτερη Ενορία του τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, την οποία υπηρέτησε από το αναλόγιο μέχρι ύστατης  φυσικής του παρουσίας, για το «Δεύτε τελευταίων ασπασμών» με το οποίο χαιρέτησαν και εναπόθεσαν το άψυχο σώμα του.

Είμαστε πεπεισμένοι, πως αυτό θα επιθυμούσε ο αξιαγάπητος σύζυγος και πατέρας μας, να ευχαριστήσει όλους εσάς απ’ τα βάθη της καρδιάς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, «Αιωνία του η Μνήμη»

 

 

Τελούμε ευγνωμοσύνη προς όλους Εσάς

Οικογένεια  Εκλιπόντος

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ