Κ. Παπαχρήστου: Μήνυμα Ελληνίδας από την Ιταλία «Εμείς στην Ιταλία υποτιμήσαμε αρχικά την κατάσταση – Μείνετε σπίτια σας»

0
442

Η συμμαθητρια μου Βουλα Κωνσταντοπουλου που ζει χρονια στην Ιταλια ,μου εστειλε πριν λιγο το παρακατω κειμενο, παρακαλω να το διαβασετε ολοι
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ !!!!!
Σε ευχαριστω πολυ Βουλα καλη δυναμη

Vula Konstadopulu προς Κωσταντινα παπαχρηστου

Amica mia scrivo nel tuo diario, per darti la mia testimonianza delle cose che succedono qui in Italia e sopratutto in Lombardia.
Spero che le cose che leggerai

Δείτε περισσότερα

Φίλη μου, γράφω στο ημερολόγιο σου για να σου καταθέσω τη δική μου μαρτυρία για τα γεγονότα που συμβαίνουν εδώ στην Ιταλία και πάνω από όλα στην Λομβαρδία, Ελπίζω ότι τα γεγονότα τα οποία θα διαβάσεις θα τα διαδόσεις.
Εμείς στην Ιταλία υποτιμήσαμε αρχικά την κατάσταση αν και η κυβέρνηση μας έλεγε να παραμένουμε στα σπίτια, εμείς αφού δεν ακούσαμε κανέναν.
Η κατάσταση την οποία βλέπετε στις ειδήσεις είναι ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο κόσμος συνεχίζει να πεθαίνει.
Ίσως σε ένα μήνα από τώρα συνειδητοποιήσουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Αρχικά όταν έβλεπα τις εικόνες από την κατάσταση στην πόλη του Μπέργκαμο σκεφτόμουν πως ίσως ήταν δημοσιογραφικό μοντάζ, αφού δεν είχα ακούσει τίποτα από έναν αγαπημένο μου φίλο ο οποίος ζεί στο Μπέργκαμο και οποίος με δάκρυα στα μάτια μου επιβεβαίωσε τα πάντα.
Κάνω έκκληση προ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ … ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Κάντε το για τα παιδιά σας, για τους γονείς σας για τον κόσμο που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η κόρη μου κι εγώ είμαστε καλά, αλλά εδώ και ένα μήνα είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι. Εγώ βγαίνω μόνο για να ψωνίσω, αλλά αντιμετωπίζουμε τα πάντα με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ
Vi mando un grande abbraccio da Milano
chiedo a mia sorella se può tradurre le mie parole

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ