Κορονοϊός: «Οι Κινέζοι κατασκεύασαν τον ιό σε εργαστήριο το 2015» – Σάλος με ανάρτηση του Σαλβίνι

2
874

Κορονοϊός: Ο κορονοϊός συνεχίζει να σπέρνει τρόμο και θάνατο σε όλο τον πλανήτη, την ώρα που ουδείς γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει ο εφιάλτης που ζούμε αλλά και πότε και πώς ακριβώς ξεκίνησε.

Οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο και στο πλαίσιο αυτό ο Ματέο Σαλβίνι, ο ακροδεξιός ηγέτης της Λέγκας του Βορρά ήρθε να… ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Σε ανάρτησή του στο Τwitter αναφέρεται σε ντοκιμαντέρ, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύει ότι η Κίνα έκρυβε για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε και τι έδειχνε το ντοκιμαντέρ στην παρακάτω gallery:

salvini.jpg
01
Με ένα tweet του, ο Ματέο Σαλβίνι έβαλε… φωτιά στα social media καθώς ισχυρίζεται ότι η Κίνα κατασκεύασε τον covid-19 το 2015! Twitter

Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν πάνω στον κορονοϊό Sars που έλαβαν από ποντικούς στο εργαστήριο.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουν έναν εντελώς καινούργιο κορονοϊό, ο οποίος στα πειράματα που έκαναν αποδείχτηκε πολύ μολυσματικός για τους ανθρώπους.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν εικασίες και τίποτα άλλο καθώς οι ειδικοί έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά οτιδήποτε έχει σχέση με τον κορονοϊό και την κατασκευή του σε εργαστήριο.

Δεν υπάρχουν δε επιστημονικές αποδείξεις που να αφήνουν υπόνοια για την κατασκευή του covid-19 σε εργαστήριο, οπότε η εικασία του Σαλβίνι μάλλον περνάει στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας και τίποτα παραπάνω…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι κινέζοι πρέπει να πληρώσουν τεράστιες αποζημιώσεις σε όλο Τον πλανήτη για τούς νεκρούς και για την οικονομική καταστροφή των κρατών. Είναι οργανωμένη επίθεση κατά του υπολοίπου κόσμου . Στην Αμερική άρχισαν να κάνουν μήνυσης κατά τού κινεζικού κράτους ζητώντας αποζημιώσεις .μποικοταζ κατά ότι θύμηζη Κίνα .

  2. Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση της Κίνας τα πάντα είναι πιθανά πάν να ξεκανουν όλο τον πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ