ΒΙΝΤΕΟ Ο Γερμανός κατάσκοπος της Τουρκίας στην Κω με τον Τάσο Τέλλογλου | Όλη η συνέντευξη του από την Κω στο special report του ANT1

14
6010

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γερμανός κατάσκοπος της Τουρκίας στην Κω με τον Τάσο Τέλλογλου | Όλη η συνέντευξη του από την Κω στο special report του ANT1:

https://www.antenna.gr/watch/1385083/special-report-epeisodio-20?fbclid=IwAR15Rz3Ad73VAd3s2Fk3-EIHIseFiHar5Tmt-R6-0KyekbRDBJ6nSqFpbgw

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε ένα πολύ όμορφο διαφημιστικό βίντεο για την Κω που ετοίμασε ο δικός μας Konstantinos Parvantonis (Photos-By Eros)

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και από τα 15 χρόνια που έφαγε έμεινε 3.5 μέσα αθάνατη Ελλάδα. το έπαιζε και φιλέλληνας.

  2. Σιγά το κατάσκοπο, όταν ήμουν εγώ κατασκοπος πήγαινα στις αποστολές και έλεγα στις γυναίκες my name is soulis… Barba soulis και γινόταν χαμός

  3. Ο ένστολος επαγγελματίας ή έφεδρος περνώντας την πύλη αφήνει τα της δουλειάς εντός. Οταν κάτσει να χτυπήσει το φρεντακι ας συζητήσει ότι θέλει εκτός από αυτά. Γιατί και τα βότσαλα έχουν αυτιά.Εν αγνοία μεταδίδονται πληροφορίες που το παραμικρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα γενικότερο παζλ.Όπως και να χει πάντως η Κως παίζει τελευταία στα κανάλια. Καλό είναι αυτό για διαφήμιση εσωτερικού τουρισμού. Το είπε και ο μπάρμπας στο βίντεο. Η Κως δεν έχει μονότονο τοπίο συνδιάζει βουνό με θάλλασα και έχει κοντινές αποστάσεις.

  4. Μπάρμπα Σουλεϊμάν είσαι πολύ αστείος μιλάμε πέθανα στα γέλια… Τέτοιο χιούμορ χρόνια σίγουρα θα έχεις ρίξει πολλά γκ…..κια τρ….

  5. Ο Γερμαναράς είχε πέσει από τα σύννεφα όταν άκουσε ότι ‘έφαγε’ 14 χρόνια φυλακή, (βέβαια έκατσε 3,5 χρόνια μέσα), όμως αναρωτήθηκε ποτέ τι θα γινόταν αν κατασκόπευε την Τουρκία (για λογαριασμό της Ελλάδας) και τον έπιαναν οι Τούρκοι; Γερμαναρά, αν γινόταν κάτι τέτοιο, αμφιβάλλω αν θα ζούσες τώρα!
    Για αυτό κάνε το ‘σταυρό’ σου που έφυγες από δω ζωντανός και μάλιστα μόνο με 3,5 χρόνια φυλακή (δυστυχώς)!! Raus von hier…

    • Από υγεία καλά, πάρα πολύ καλά. Για τα έργα του δεν μιλάμε, μιλάνε αυτά από μόνα τους. Έργα ζωτικής σημασίας και ομορφιάς. Έργα παντού για να σας τσούζει. Φιλάκια ψουτ ψουτ κα Βου.

  6. Μάλλον ο Γερμανός δεν πολυστροφαρε. Δεν ήξερε να κάνει Delete και format…
    Πάντως τα ντουβαρια των φυλακιων και των οχυρωματικων έργων είναι γνωστά και στα παιδιά του δημοτικού. Η διάταξη του ανθρώπινου δυναμικού αλλάζει και είναι πάντα άγνωστη. Το ανέφερε ο Τελλογλου πως οι πληροφορίες που κατεγραφε ήταν πεπερασμενες και έχασαν την αξία τους. Έψαχνε Τουρκικά «επιδόματα» ο παππούς…

  7. Πολλοι.. Γερμανοι ειναι γνωστοι για τον χαρακτηρα τους. Πουλανε και τη μανα τους για λιγα Ευρω η για να σωσουν το τομαρι τους. Δυστυχως πολλοι δικοι μας που εχουν παντρευτει Γερμανο/Γερμανιδα το εχουν μετανοιωσει και χωρισαν σε ασχημες συνθηκες (δικαστηρια για κληρονομιες κ.λ.π.). Ειναι δυνατον να ταιριαξει ενας Ελληνας με εναν Γερμανο/Γερμανιδα που πλενεται 1 φορα τον μηνα, σκυλοβρωμαει, ειναι τσιγκουνης, μενει σε μια τρυπα με νοικι και στο παιζει Ευρωπαιος και λεφτας; Το μονο ασχημο στην εκπομπη ηταν το οτι προβληθηκε αυτος λιγο πολυ σαν θυμα.

    • … και εσύ είσαι βάρος για την Χώρα Καραβανά. Ήθελα να ήξερα γιατί σε πληρώνει το Κράτος. Τι προσφέρεις;

      • Κάθε σαβ/κο Εθνική Αργία,μία φορά νυχτερινή και μια στις τόσες Βολή με G 3.Εκτός Έδρας,επιδόματα,τσάμπα υγειονομικές εξετάσεις κάθε χρόνο,εξέταση στο 401,ασφάλεια παιδιών ,σκυλιών,ένας γυάλινος κόσμος χωρίς καμιά επαφή με την πραγματικότητα,όχι μόνο καμιά αξιολόγηση,αλλά ιεραρχική υπηρεσιακή αναβάθμιση κάθε τόσο,βάσει ετών προϋπηρεσίας και όχι γνώσεων,διά βίου μάθησης ,που δίνει το δικαίωμα ακόμα και σ ένα τούβλο ,να διοικεί ευαίσθητες Εθνικής Ασφάλειας υπηρεσίες και σ ένα κούτσουρο ν αποκτήσει μετάλλια ενός μάχιμου και ας η μόνη του εμπειρία με μάχη να είναι μέσω του Playstation.Όσο γι αυτά που λες για τα εισιτήρια στα Ιμια,2 φορές προσωπικά επιστρατεύτηκα…και όλοι ο ντόπιοι πήγαν εκείνη την μαύρη νύχτα για στελέχωση ουλαμών..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ