Δ. Πολυχρονίου: Απάντηση σε άρθρο της κ. Καρανίκα

9
508

«Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά» (Δημόκριτος)

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο της κ. Καρανίκα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας στις 15.06.2020 και ειδικότερα σε ότι αφορά τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Κω, θα ήθελα να μου επιτραπεί ένα σύντομο σχόλιο.

Η κ. Καρανίκα υποστηρίζει ότι η ΜΑΦ προστέθηκε το 1998 στον οργανισμό του νοσοκομείου, «όχι κατόπιν μελέτης των αναγκών αλλά για εξυπηρέτηση φωτογραφικών τακτοποιήσεων, με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες τον τότε τοπικών ισχυρών πολιτικών».

Θα ήταν πιστεύω ιδιαίτερα χρήσιμο και διαφωτιστικό για τους αναγνώστες, αν η, και Διευθύντρια πλέον της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κω, αποφάσιζε να συμπεριλάβει στο άρθρο της και τα στοιχεία των γιατρών που στελέχωσαν τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας από την ίδρυσή της, καθώς και τη θέση που κατέχουν σήμερα στο νοσοκομείο οι συγκεκριμένοι γιατροί, για να γίνει αντιληπτό από την κοινή γνώμη ποιους συγκεκριμένα αφορούν οι «φωτογραφικές τακτοποιήσεις» και ποιοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην πλήρη απαξίωση της ΜΑΦ, αφού τη χρησιμοποίησαν αποκλειστικά ως εφαλτήριο και ενδιάμεσο σταθμό προκειμένου να ανέλθουν ιεραρχικά και να εδραιώσουν τη θέση τους σε άλλα τμήματα του νοσοκομείου.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Πολυχρονίου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ψυλλιάζομαι πως ο αρθρογράφος ποτέ δεν θα ζητούσε στοιχεία από τους καθεστωτικούς που δήθεν διακόνησαν (υπούργησαν) την υγεία στο νησί μας! Τα ζητά όμως από την κ. Καρανίκα… με γνωμικό του Δημόκριτου

  2. ΑΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ …ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΤΑΔΕ ΤΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  3. Από το 1998 μας λες οτι σχεδίαζαν κάποιοι γιατροί πως θα παρουν τις σημερινες θεσεις τους;ουαου αυτό κι αν είναι επιτελικο σχεδιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ