ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ενθαρρυντικά μηνύματα η φιλανθρωπική εκδήλωση του ΒΑΚΟΥΦ στο Nissi για την στήριξη 20 μηνών βρέφους με σοβαρό πρόβλημα υγείας | ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

3
2731

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικονομική στήριξη ενός βρέφους 20 μηνών που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Ο Οργανισμός Διαχειρίσεως Κτημάτων Βακούφ Κω διοργάνωσε μια πολύ όμορφη και σεμνή φιλανθρωπική εκδήλωση στο καφέ – μπαρ «Nissi Beach» με λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική στήριξη ενός βρέφους 20 μηνών, το οποίο πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή μπορούν να προβούν σε κατάθεση οποιοδήποτε χρηματικού ποσού στον με αριθ. 641- 002101-182818 τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας ALPHA BANK (ΙΒΑΝ GR39 0140 6410 6410 0210 1182 818), με δικαιούχο τον πατέρα του ασθενούς βρέφους.

Τηλ. Επικοινωνίας Βακούφ Κω :  22420 22436

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ: «Ευχαριστήριο »

 

 

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Διαχειρίσεως κτημάτων Βακούφ Κω, ευχαριστεί ιδιαιτέρως την δικηγόρο κα Βασιλείου – Πουλιού Ν. Διόνη – Άλκηστις και τον συνεργάτη της κ. Γιαννάκο Άρη.

 

Με την προθυμία και την αφιλοκερδώς ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την στήριξη ενός βρέφους 20μηνών λόγω σοβαρής ασθένειας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ: «Ευχαριστήριο»

 

 

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς της φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την στήριξη ενός βρέφους 20μηνών λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου στο Nissi Beach Bar.

Χάρη και στη δική τους συμβολή, έγινε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση.

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

Καφετέρια NISSI Beach bar,

Ν.Φαναριώτης Α.Ε.,  Ζαχαροπλαστεία Special,

Εμπόριο αναψυκτικών ΤΡΙΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,   Ζαχαροπλαστείο KOS PATISSERIE, ψητοπωλείο ΠΥΤΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών BLUE NET, Κατάστημα υποδημάτων FANTASY Sandals Center ΚΟΤΖΑΟΓΛΑΝ ΜΑΧΜΟΥΤ,

EpiploExpert ΠΕΤΣΑΛΗΣ Αμετός,  HAIDARAKIS Jewellery & Watches,

ΣΕΡΝΙΚΟΣ bikes,  PANDORA ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,

ALEXANDROS Jewelleries,  Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων SADAO,

VOLAKA Jeweller’s & Watches,  GALERIE ΚΟΡΚΗ,

Ψαροταβέρνα «Νικόλας ο Ψαράς»,  Ζαχαροπλαστείο Mous,

PIKOULAS bakery-pastry shop,  NATUR GALATHRIS,

Ζαχαροπλαστείο Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ,  IPANEMA ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΡΕΤΤΗΣ & ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΕΖΟΥ,

ΑΛΑΣΚΑ παγάκια,  ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ,

Κατάστημα γυναικείων και ανδρικών ειδών SIA’S PLACE,

Κέντρο Αισθητικής ΑΝΝΑ, Λογιστικό γραφείο ΠΕΡΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ,

Κέντρο Λογοθεραπείας ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ & ΓΚΙΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ,

Ψαροταβέρνα AGKYRA,  Κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΓΟΥΡΛΑ,

Κατάστημα αθλητικών ειδών SNEAKER PANIC,

Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων BILL COST,

Delicatessen ΧΑΤΖΗΧΑΛΗΛ ΓΙΑΣΑΡ, Καφετέρια Beach Bar KING SIZE

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ, AEGEAN NEWS 24, CITY 93, RADIO PROTO 91,5 , ΕΚΦΡΑΣΗ 97, KOS TV-ΔΗ.ΡΑ.Σ

 

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την έμπρακτη στήριξή τους για το σκοπό της εκδήλωσης.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ: «Ευχαριστήριο »

 

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Διαχειρίσεως κτημάτων Βακούφ Κω, ευχαριστεί ιδιαιτέρως το οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου και συγκεκριμένα την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου.

 

Με την προσφορά της, όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν διάφορες ποικιλίες κρασιών που έχουν τον χαρακτήρα ΠΓΕ (Προϊόντα με Γεωγραφική Ένδειξη ΚΩ), είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχουν και αντίθετες απόψεις!!! Επειδή αφαιρείτε ,λογοκρίνετε εξαφανίζετε τις διαφορετικές απόψεις επί του ανωτέρω θέματος,αποδεικνύετε ότι επηρεάζεστε,κλείνετε συνθηματικά το μάτι στους επώνυμους που τελευταία εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ κ.λ.π. και ομιλούν επί παντός επιστητού,για τούτο με ακράδαντα στοιχεία μου θυμίζετε χουντικό υπουργό ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ