To μαϊμού μετάλλιο του Σώρρα, που του το έδωσε ο Πούτιν!!!

2
1268

Τι δεν ακούσαμε από το Σώρρα, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Μέχρι και ήρωας της Ρωσίας αυτοανακηρύχθηκε και παρουσίασε ένα παράσημο που έλαβε από τον Πούτιν! 

Δείτε το παράσημο του κυρίου Σώρρα και τους ψευδείς ισχυρισμούς του, στο 23 λεπτό στο παρακάτω βίντεο.

Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο παράσημο.
Δεν υπάρχει στη λίστα με τα παράσημα του ρωσικού κράτους.

https://en.wikipedia.org/wiki/Orders,_decorations,_and_medals_of_Russia

http://www.collectrussia.com/showcat.htm?cat=ModernMedals

Αυτό που βλέπετε στα χέρια του κυρίου Θέμου Αναστασιάδη, δεν είναι παράσημο. Είναι το αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο, για τα 70 χρόνια της νίκης στον β’ παγκόσμιο πόλεμο, που απονέμεται σε στρατιώτες και στο πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της ΕΣΣΔ για τη συμμετοχή τους στο β παγκόσμιο πόλεμο.

Απλά δεν είναι το επίσημο που εξέδωσε το ρωσικό κράτος, αλλά ένα αντίγραφο που εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσσίας (ΚΠΡΦ), για να το διανέμει στα μέλη του και μπορεί να το αγοράσει ο καθένας από το διαδίκτυο, να γράψει το όνομα του και αυτόματα να γίνει ήρωας του β’ παγκοσμίου πολέμου.

https://archive.is/AJuOh

Στις παρακάτω φωτογραφίες, η απονομή του μεταλλίου σε μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας.

Απονομή αναμνηστικών μεταλλίων για τα «70 Χρόνια της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945» από το κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσίας.

Συμπέρασμα: Ο απίστευτος ισχυρισμός, του κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου κυρίου Σώρρα, «είμαι ήρωας της Ρωσίας» καταρρίπτεται. Εκτός αν ο κύριος Σώρρας είναι μέλος του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας (ΚΠΡΦ), και πολέμησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στο πλευρό των Ρώσων.

Αυτόν τον κύριο, τον πιστεύουν χιλιάδες Έλληνες, με δικά τους έξοδα του ανοίγουν γραφεία σε όλη την χώρα και του πληρώνουν μηνιαίες συνδρομές, για να τους διαγράψει τα χρέη.

Χιούστον έχουμε σοβαρό πρόβλημα…

ΠΗΓΗellinikahoaxes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ