Σάλος με πασίγνωστο πολιτικό: Τα 4 εξώγαμα, το διαζύγιο και η νέα σύντροφος… κάλυμμα

0
863

Σάλος έχει προκληθεί με τις αποκαλύψεις για γνωστό πολιτικό πρόσωπο.

Σε βίο και πολιτεία εξελίσσεται η ζωή γνωστού πολιτικού προσώπου, που λόγω των επιλογών του έχει απασχολήσει και την εγχώρια showbiz.

 

Τις τελευταίες μέρες, ένα κοινό μυστικό της οικογένειας στην οποία ανήκει ο εν λόγω πολιτικός φαίνεται πως έχει διαρρεύσει και εκτός του στενού κύκλου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, ο γνωστός πολιτικός μεγάλης οικογένειας της πολιτικής, φέρεται να έχει αποκτήσει 4 εξώγαμα, τα οποία δεν έχει αναγνωρίσει.

Ο «τσαχπίνης» πολιτικός μπορεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, όμως λόγω της ζωής του, πολλές φορές γίνονται γνωστές κάποιες εκφάνσεις της ζωής του.

Μια από αυτές, είναι και το πολύκροτο διαζύγιό του με επίσης γνωστή σύντροφο, με την οποία έχει αποκτήσει και… νόμιμα παιδιά.

Πλέον, ο εν λόγω πολιτικός διατηρεί σχέση με άλλη σύντροφο, η οποία είναι γνωστό -στον δικό της μεγάλο κύκλο- πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Από πλευράς της, η οικογένεια του πολιτικού προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα και να «κλείσει» στόματα, προκειμένου να μη διαρρεύσουν περαιτέρω πληροφορίες.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα κάνει κακό τόσο στην οικογένεια όσο και στο προφίλ του ίδιου του πολιτικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ