Αναζητείται η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από μήνυση του Γιάννη Λαγού

15
2491

Την αυτόφωρη σύλληψη της παρουσιάστριας ζητά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με μήνυση που κατέθεσε εις βάρος της.

Ο κ. Γιάννης Λαγός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της κ. Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και τον κατηγόρησε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιπολικά αναζήτησαν την παρουσιάστρια τόσο στο κανάλι «Ε» όσο και στο σπίτι της.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του «Ε», Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.
    Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.
    Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον – άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
    Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται…

  2. Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
    Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι «Ε» όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.
    Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο τον βουλευτή.

    Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

  3. ποιοι είναι οι θρασύδειλοι;;; Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση των γονέων –το μόνο πολιτικό κόμμα από όσα προσκλήθηκαν- και πήγαν στο σχολείο για να τους στηρίξουν ή η ίδια η Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια το Κράτος που θρασύδειλα και απροειδοποίητα προσπαθούν να επιβάλουν την εισβολή λαθρομεταναστών μαθητών μέσα στα Ελληνικά σχολεία;;; Ποιοι είναι οι τραμπούκοι;;; Οι Συναγωνιστές μας ή η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κράτος που καταστρέφουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας και ως τραμπούκοι μας επιβάλλουν τις νοσηρές τους αποφάσεις και επιθυμίες, αδιαφορώντας παντελώς για τις απόψεις και τις αντιδράσεις μας ;;;;
    Όσον αφορά τους ισχυρισμούς, ότι οι μικροί λαθρομετανάστες που θα εισβάλουν ελέω της κυβέρνησης σε ελληνικά σχολεία, είναι ελεγμένοι υγειονομικά, μόνο και μόνο η άθλια κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς, με φυματιώσεις, πνευμονίες, ηπατίτιδες και ψώρα τους διαψεύδει.

  4. Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τη μήνυση του Ιωάννη Λαγού στην Τατιάνα Στεφανίδου

    Στον εισαγγελέα θα σταλεί σήμερα, Παρασκευή (20/01/2017) πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι, η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού, κατά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου.

    Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/763880/sto-eisaggelea-i-dikografia-gia-ti-minysi-toy-ioanni-lagoy-stin-tatiana-stefanidoy#ixzz4WHqVKpHT

  5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ “ΕΨΙΛΟΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ – ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!

    Από τις 6 το απόγευμα αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα στούντιο του «Έψιλον» για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του βουλευτή μας Ιωάννη Λαγού.

    Η παρουσιάστρια – που υβρίζει και συκοφαντεί σε μόνιμη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα – έχει εξαφανιστεί και συνεχίζει να κρύβεται για πέντε και πλέον ώρες.
    Η αναζήτησή της συνεχίζεται και περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει στα στούντιο του «Εψιλον» – όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παραθέτουμε – για να την συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου.
    Η δράστις του αδικήματος, όσο βαθιά και να κρυφτεί, πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη. Το εδώλιο του κατηγορουμένου δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ, απ’ όπου μπορεί να υβρίζει και να συκοφαντεί χωρίς αντίλογο.

  6. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ “ΕΨΙΛΟΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ – ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!1

    Οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως από ‘δω και πέρα θα λογοδοτούν για κάθε έγκλημά τους σε βάρος της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος.

    Θυμίζουμε τι γράφαμε νωρίτερα σχετικά με το θέμα:

    Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του «Ε», Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.

    Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.

    Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον – άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.

  7. παλι συκοφαντιες τησ τατιανας που πληρωνεταιο απο την πρεσβεια

    Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται…

  8. Δημοσιογραφικές τσιμπουκλουδες και... Χρυσή Αυγή 1 .http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_328.html

    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΒΡΕ … ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;; (ο Στέφανος Χιος το είπε… ότι έπαιρνες τσιμπούκια στους… καμπινέδες εδώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ!) Επειδή εσύ, τα παιδιά σου τα πηγαίνεις σε πανάκριβ σχολεία, που ποτέ δεν θα δεχθείτε να φοιτήσουν εκεί… «προσφυγόπουλα», ρωτάς τους άλλους γονείς που ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αν θέλουν τα λαθροπιθήκια στα δημόσια σχολεια;;;Και δεν μου λες ρε τσιμπουκλού, (κατά τον Χίο, βεβαίως βεβαίως) γιατί δεν επέτρεψες στον θεατή να εκφράσει την άποψή του;Σε έβρισε; ΟΧΙ!Μίλησε απρεπώς; ΟΧΙ!Δηλαδή, όποιος εκφράσει μια άλλη άποψη, είναι χρυσαυγίτης;;; Γιατί τον έκοψες ρε δημοσιογραφίσκη της ρυπαρότητας;
    Αη στο διάολο, που για κάποιες και κάποιους σαν και του λόγου σου, μας παίρνει όλους η μπάλα…
    Καλλιόπη Σουφλή

  9. Δημοσιογραφικές τσιμπουκλουδες και... Χρυσή Αυγή 2 .http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_328.html

    Ο τίτλος από το μόνιτορ, πάνω στο βίντεο, τα λέει όλα…καθαρά προβοκατόρικος… «εισβολή χρυσαυγιτών, σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, που θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα. Καταγγελιες για ξυλοδαρμό».
    Και μια «δημοσιογράφος» του απόπατου, να απαγορεύει σε θεατή, να πει τη γνώμη του.
    Διπλή η προπαγάνδα…»θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα» και… «καταγγελίες για ξυλοδαρμό»…
    Τι λες βρε τσιμπουκλού της δημοσιογραφικής πορνείας;;;;
    ΠΟΙΑ… «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΡΕ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΡΥΠΑΡΟΤΗΤΑ; Καλλιόπη Σουφλή
    Υ.Γ.1. Αυτό, δεν λέγεται δημοσιογραφία… αυτό λέγεται ΠΟΡΝΕΙΑ!

  10. giati kriftike to ksoano an kanis magkes auto einai to timima Alla 8aplirosoun k ekso Pali h fragkokota 8aine vgike k oalos otarantos na pi oti ta valane me la8os an8ropous are mou mera

  11. ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  12. ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ: ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ 12 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

    Λυτοί και δεμένοι έπεσαν επάνω στις αρχές, προκειμένου να σώσουν την Τατιάνα Στεφανίδου από την Δικαιοσύνη.Από εχθές το απόγευμα η γνωστή συκοφάντρια της Χρυσής Αυγής κρυβόταν στα στούντιο του “E” σαν το ποντίκι, περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο. Παράλληλα σύσσωμα τα κόμματα του Μνημονίου και της δυστυχίας των Ελλήνων, είχαν εκδώσει δελτία τύπου και προσπαθούσαν να επηρεάσουν προς χάριν της εν λόγω παρουσιάστριας, ενώ και η ίδια παρακαλούσε τον Εισαγγελέα να την αφήσει νωρίτερα.
    Τελικώς βρέθηκε εισαγγελικός λειτουργός και την λυπήθηκε έτσι εδώ και λίγα λεπτά το αυτόφωρο έληξε, 12 ώρες νωρίτερα, οπότε η δίωξή της πλέον πηγαίνει με την κανονική διαδικασία. Τελικώς από ό,τι φαίνεται όλοι οι πολίτες είναι «ίσοι» ενώπιον του νόμου, μόνο που κάποιοι είναι… πιο «ίσοι».
    Τώρα πλέον θα μπορέσει να εμφανιστεί και να συνεχίσει την προπαγάνδα της και τις συκοφαντίες της, οπότε η Χρυσή Αυγή επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαίωματός της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ