Β. Γεωργούλης: Ευχαριστώ το Δημ. Συμβούλιο & όλες τις παρατάξεις – Ο αγώνας για τον Βαγγελάκη συνεχίζεται

1
1551

Αυτές τις μέρες γίνετε ένας σοβαρός αγώνας για αγώνας για να βοηθήσουμε ένα 7χρονο  φίλο μας που χρειάζεται τη στήριξη μας. Σε αυτό τον αγώνα όπως και σε κάθε αγώνα υπάρχουν και απρόοπτα δυστυχώς. πριν όμως αναφερθώ σε αυτό το απρόοπτο που με εξοργισε θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους πολίτες της Κω και των υπολοίπων νησιών που έδωσαν και δίνουν αίμα και βοηθούν στον αγώνα μας για το μικρό μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δημοτικό συμβούλιο και όλες τις παραταξεις του δήμου μας για την εμπρακτη συμπαράσταση τους αλλά και τους Ζαχαρία Κουζουκα (νήσος Κως) Γιάννη Κιαρη( Aegeanews.gr) και Φαιδων Ιωαννιδη (βήμα της Κω) για την άμεση ενημέρωση για την πορεία του φίλου μας.

Τώρα τι ήταν αυτό το απρόοπτο που με ξάφνιασε και με εξοργισε.

Έμαθα από έγκυρη πηγή δυστυχώς ότι στην όμορφη Λέρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΆΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ! Συγνώμη κύριοι βουλευτές της Δωδεκανήσου που υποτίθεται νοιαζεστε για τα νησιά μας 9000 ψυχές ούτε 100 ούτε 500 ΑΛΛΑ 9000 ΨΥΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ? Ο πανελλήνιος σύλλογος αιμοδοτων ψάχνει για αίμα, κάνουμε αγώνα να σώσουμε ζωές με 10 λεπτά προσφοράς και εσείς έχετε 9000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ?????? Μόνο όποτε μπορέσει να πάει κινητή μονάδα μου είπαν και αυτή η μονάδα θα μπορέσει να κάνει το έργο της. Η ζωή είναι δίκαιωμα όλων αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι κάποιοι δεν την υπολογίζουν!

Ο αγώνας για τον μικρό θα συνεχιστεί και ζητώ από όλες και όλους τους δωδεκανησιους την βοήθεια τους γιατί ο Βαγγελακης είναι ήρωας. Είναι δυνατός και παίρνει δύναμη από όλους και όλες εμάς που είμαστε κοντά του με την προσφορά μας όπως μπορούμε! Θα θυμίσω και τα στοιχεία του, Βασματζής Ευάγγελος του Μιχαήλ Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σας ευχαριστώ!!!

Βασίλης Γεωργούλης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπραβο βασιλη .εσυ πραγματικα ενδιαφερεσαι .βαλε για δημαρχος,επαρχος

    βολευτης ,περιφερειαρχης.θα σε ψηφισουμε ολοι.αυτοι που εχουμε μονο την τσεπη τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ