ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η βασιλόπιτα στο ΔΙΙΚ – Α. Παυλίδης: «Άκουσα μια φωνή να μου λέει: «εσύ να κάμεις τη δουλειά σου…»

3
3051

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε βαρύ κλίμα -όπως ήταν αναμενόμενο- και με ανάμεικτα συναισθήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ενημερωτική εκδήλωση και η κοπή της βασιλόπιτας στο Διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα Κω, παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Μ. Κόνσολα, του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου π. Χρυσοστόμου, του Σοφολογιώτατου Ιμάμη Κω κ. Δαμάδογλου, του πρώην Προέδρου του ιδρύματος καθηγητή Σ. Γερουλάνου, του πρ. Δημάρχου Μ. Φάκκου, του Προέδρου του ΔΣ Ν. Μυλωνά, των δημ. συμβούλων Γ. Κρητικού και Ν. Κανταρζή, των Προέδρων των Ιατρικών συλλόγων Κω και Καλύμνου και πολλών μελών και φίλων του ιδρύματος.

Αρχικά έγινε αναλυτική ενημέρωση από το μέλος του ΔΣ Φ. Καλλούδη για τις σχεδιαζόμενες δράσεις του ιδρύματος (συνεργασία με ίδρυμα Νιάρχου για το υπαίθριο μουσείο κλπ), ενώ στο τέλος των χαιρετισμών και την έκφραση συλλυπητηρίων που ακολούθησαν ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ  Αρ. Παυλίδης ενημέρωσε επιπλέον για την αποδοχή εκ μέρους του Γιαννάκη Κασουλίδη από Κύπρο (ιατρού και υιού του πρώτου Προέδρου του ιατρικού συλλόγου Λευκωσίας Γλαύκου Κασουλίδη, τον οποίο συνάντησε κατά την πρόσφατη συμμετοχή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο) για την ορκωμοσία και αποφοίτων της ιατρικής από Κυπριακά Πανεπιστήμια τον προσεχή Σεπτέμβριο στην καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό σύλλογο. Ο Αρ. Παυλίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης του ΔΙΙΚ, όπως και στις πολιτιστικές δράσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι ως συνέχεια της επιτυχημένης συναυλίας με τον Σ. Ξαρχάκο.

Σε ότι αφορά την επιλογή του να πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση αυτή και να μην ματαιωθεί λόγω του ύστατου αποχαιρετισμού σήμερα της μητέρας του Μαρίτσας Παυλίδη-όπως είπε χαρακτηριστικά- «πολλοί με συμβούλευσαν να την ακυρώσουμε, όμως έγω άκουσα μια φωνή να μου λέει: «εσύ να κάμεις τη δουλειά σου…» κι αυτή ήταν η κυρά Μαρίτσα (ΒΙΝΤΕΟ).

Ακολούθως αποχώρησε για να πάει να την αποχαιρετήσει -όπως είπε- ενώ την πίτα ευλόγησε κι έκοψε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου, Πρωτοσύγκελλος της ΙΜ π. Χρυσόστομος με τον πρώην Πρόεδρο Σ. Γερουλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ολόκληρη η εκδήλωση από το fb του φίλου Δημήτρη Καραματζιάνη

Κοπή Βασιλόπιτας Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω.Ολη η εκδήλωση εδώ:https://www.facebook.com/HippocraticFoundationKos/

Публикувахте от Dimitris Karamatzianis в 29 януари 2017 г.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παπα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ μας δεν χρειαζεται να εισαι εκπροσωπος κανενος.εισαι ΑΞΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ.το μαθαμε επιτελους οτι θα σε κανουν Δεσποτη!Σε αγαπαμε και θα ειμαστε διπλα σου.

  2. Μια πίτα με παπάδες και αρχές κάθε μέρα και η πείνα των ανέργων πάει παραπέρα... Άσε που μπορεί να κερδίσει και το φλουρί...

    Μετά την περίοδο με τα βάρβαρα, των εκπτώσεων τώρα άρχισε εκείνη με τις Βασιλόπιτες που όλοι θα εκμεταλλευτούν το έθιμο για να μαζέψουν ΠΑΡΑΔΑΚΙ… ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ