ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με δυναμικό ξεφάντωμα η βασιλόπιτα της Λέσχης Φιλίας στου Γιαλλίζη στο Ζηπάρι

0
2274

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική βραδιά πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης φιλίας στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς τους με μουσική και χορό στο κέντρο «Γιαλλίζης» στο Ζηπάρι.

Την βασιλόπιτα της Λέσχης ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συμπαραστατούμενος από τον π. Ιωάννη Κουτάντο. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στα μέλη της λέσχης τονίζοντας ότι η ζωή είναι όμορφη μόνο όταν χαμογελάμε «κι εσείς πρέπει να μαθαίνετε και στους νεότερος πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο, η υπομονή, η πίστη και η δυνατότητα να ξεπερνάμε τα προβλήματα. Αυτά που δεν μπορεί να τους τα διδάξει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς».

Εκ μέρους του Δημάρχου Κω (που τον ταλαιπωρεί μια μικρή ίωση) απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά με τον δήμο να στηρίζει πάντα κάθε προσπάθειά τους.

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και σύντομα να επιστρέψουν κοντά μας κάποια μέλη που ταλαιπωρούνται με προβλήματα υγείας με την ευχή να πάνε όλα καλά. Ευχαρίστησε τέλος τον κ. Γιαλλίζη για τη φιλοξενία, τον κ. Βασίλη Τράκα για την προσφορά της βασιλόπιτας, καθώς και τον κ. Ηλία Βαληνάκη για το δώρο της βασιλόπιτας που ήταν ένα τραπέζι για δύο άτομα στην ταβέρνα της «Ευδοκίας».

Η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Π. Κιαπόκα ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους να είναι πάντα γεροί-δυνατοί με ζωντάνια και κέφι και το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους.

Τέλος ο Πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας κ. Βασίλης Σπανός ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε το τραπέζι για δύο άτομα στης «Ευδοκίας» ήταν η κ. Βαρβάρα Περή (φωτό). Η βραδιά κύλησε με άλλο ένα δυναμικό γλέντι με νησιώτικο, κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα με τους: Δ. Κεφαλιανό (βιολί), Ν. Μάμμη (λαούτο-τραγούδι) Σ. Κώστογλου (λύρα), Θ. Τσαγκάρη (μπουζούκι) και Σ. Γρατσάνη (κιθάρα-τραγούδι) και φυσικά τον μεγάλο Γιάννη Χατζηβελούδο στο τραγούδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ