Ξεφτίλα ο Τραμπ: «Όλη μέρα βλέπει τηλεόραση και τρώει πατατάκια, είναι…»

3
1141

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τις συνήθειες του Τραμπ, όπως η τηλεόραση;

Ένα καυστικότατο άρθρο του εγκυρότατου σάιτ Slate, στο οποίο μίλησαν ανώνυμα πολλοί σύμβουλοι του νυν προέδρου των ΗΠΑ, αποκαλύπτει τις συνήθειες και τα καπρίτσια του Τραμπ μέσα στον Λευκό Οίκο.

 

Την ίδια στιγμή στενός συνεργάτης του πρώην παρουσιαστή ριάλιτι και νυν προέδρου των ΗΠΑ, αποκαλύπτει στο περιοδικό politico, ότι «ο πρόεδρος πλήττει εύκολα και του αρέσει να κοιτάζει τηλεόραση, αλλά είναι σημαντικό να του το μειώσουμε αυτό».

Ενώ ο ιστορικός Ντάγκλας Μπρίνλει που μίλησε και εκείνος στο politico, αναφέρει: «Ο Τραμπ βλέπει πολλές ειδήσεις. Αρχίζει να θυμώνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο και συνεχίζει να βλέπει τηλεόραση»

Η απολαυστικότερη όμως είναι η δημοσιογράφος των New York Times, Μάγκι Χάμπερμαν η οποία μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ και η οποία εξηγεί πως είναι ένα 24ωρο του Προέδρου:

«Ξυπνάει πριν τις 6 η ώρα το πρωί και αρχίζει να κοιτάζει τηλεόραση. Οι συναντήσεις του ξεκινούν τώρα στις 9 και αυτό είναι πολύ νωρίς για εκείνον.

Αυτό του στερεί χρόνο από το να βλέπει τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τραμπ, ο οποίος δεν διαβάζει βιβλία, τελειώνει τα βράδια του κοιτάζοντας πολύ τηλεόραση», γράφει.

Η Χάμπερμαν εξηγεί ότι η σύζυγός του Μελάνια, η οποία ζει όλη την εβδομάδα στην Νέα Υόρκη με τον γιό της Μπάρον, περνάει τα σαββατοκύριακα στον Λευκό Οίκο αλλά ξαναφεύγει την Κυριακή, και αυτό αφήνει χρόνο στον πρόεδρο να κοιτάζει τηλεόραση.

«Ο κ. Τραμπ έχει την τηλεόρασή του -και το παλιό κινητό του Android μη ασφαλές, παρά τα όσα του λένε οι σύμβουλοί του- για να του κρατούν συντροφιά», γράφουν οι New York Times και συνεχίζουν:

«Οταν τον τράβηξαν βίντεο κατά την πρώτη του πτήση με το προεδρικό Air Force One, μπορούσε κανείς να δει τον Τραμπ να χαιρετάει τους φωτογράφους και στο βάθος υπήρχε ένας θόρυβος, ήταν μια διαφήμιση στην τηλεόραση για μοκέτες, με τέρμα τον ήχο.

Πολλοί δημοσιογράφοι παρατήρησαν επίσης ότι οι κρίσεις που βγάζει στο Twitter ήταν κυρίως απαντήσεις σε όσα βλέπει στην τηλεόραση και ειδικά στο Fox News.»

Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Στο πρώτο πρωινό του στον Λευκό Οίκο, όπου γευμάτισε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, ο μπουφές σέρβιρε φρέσκα φρούτα, γλυκά και άλλες λιχουδιές, ενώ στις αποθήκες φέρεται να υπάρχει ήδη απόθεμα από το αγαπημένο σνακ, τα πατατάκια Lay’s, τα οποία υπήρχαν ανέκαθεν και στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.»

 

ΠΗΓΗfimes.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ‘εγκυρότατο’ σάιτ state δεν μας τα λέει καλά!!! Για ποια πατατάκια μας λέει;
    Ο Τραμπ τρώει μόνο γαριδάκια Pizza Mexicana!!!

  2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ WC; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟ;
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ