Νέα έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για κοριτσάκι με λευχαιμία

0
1664

ΕDITORIAL: Ο μπαμπάς του Βαγγελάκη που νοσηλεύεται στην παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης, κοινοποίησε χθες το παρακάτω μήνυμα και παρακαλούμε να το διαβάσετε:

Ένα παιδάκι επτά ετών, νοσηλεύεται στην παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης. Διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια (χωρίς περιορισμό ομάδας αίματος). Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε, τα στοιχεία της μικρής είναι: Βασιλική Λαψάνα του Κωνσταντίνου και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το ιπποκράτειο: 2313312816 και 2313312811 (κατόπιν ραντεβού).

* Mην ξεχνάτε ότι μπορούμε να δίνουμε αίμα και αιμοπετάλια σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, για τον Βαγγέλη ή για οποιονδήποτε τα χρειάζεται, όπως η μικρή Βασιλική, απλά αναφέροντας το όνομα του και το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

& Για τον μικρό μας φίλο: ΒΑΣΜΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / Παιδο-ογκολογικη μονάδα)

Ζ.Κουζούκας

 

Η απάντηση του Βασίλη Γεωργούλη σε κατηγορίες για «εμπόριο πόνου»

Εδώ και αρκετές μέρες με πρωτοβουλία δικιά μου μετά από αίτημα ενός πατέρα και με την πολύτιμη και ανιδιοτελη βοήθεια 3 εφημερίδων του τόπου μας δημοσιεύουμε κάθε σχεδόν ανάγκη και αίτημα για αιμοπεταλια

και αίμα που έχει ένας μικρός μας φίλος και από χθες και μια φίλη.

Σε όλο αυτό τον αγώνα η συμπαράσταση είναι τεράστια από εσάς και σας ευχαριστώ.  Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα όμως που πραγματικά με βάζει σε σκέψεις και αναγκάζομαι να δημοσιεύσω το συγκεκριμένο άρθρο.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.  Εμπόριο στον πόνο φίλες και φίλοι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ!

Αν θέλετε να ψάξετε για ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΚΟ. ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΌΣΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΚΑΙ «ΘΑΒΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ!

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΆΖΕΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ.  Όσο οι φίλοι θέλουν και μπορούν εγώ θα προσπαθώ να βοηθω έστω και με αυτό τον τρόπο.

Σας ευχαριστώ.
Βασίλης Γεωργουλης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ