ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο πανέμορφος γάμος του Δημήτρη & της Μαρίας στον ΙΝ της Παναγίας στο Λαγούδι

1
13507

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δύο νέα και εξαιρετικά παιδιά: ο Δημήτρης Παρασκευαδάκης και η αγαπημένη του Μαρία Πολίτη ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας στο Λαγούδι, το περασμένο Σάββατο, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων που έσπευσαν να τους ευχηθούν κάθε χαρά και ευτυχία στη νέα τους κοινή ζωή.

Το μυστήριο του γάμου τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, μαζί με τον π. Κυριάκο, πατέρα του γαμπρού και άλλους ιερείς.

Κουμπάροι του ζεύγους ήταν οι:

Ζαμπέλα Πολίτη, Ευδοξία Ματθαίου – Γιαννούλη, Μαρία Ψύρη, Αντώνης Κουτσούρος, Στέλλα Μεσενίτη & Αγγελική Κεφαλιανού.

Αμέσως μετά, το λαμπερό  ζευγάρι υποδέχτηκε τους  καλεσμένους του στη Νέα Φαντασία.

Να ζήσετε παιδιά και να ευτυχήσετε, ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας και ευημερίας που θα σας συνοδεύει γλυκά και τους δυο για πάντα!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτό τον καλό φίλο Γιώργο Σαρούκο Saroukos Photography, Ιπποκράτους 8, Κως, τηλ. 6946586647.

(Το στόλισμα της νύφης – στο παραδοσιακό βιολί ο παππούς της Θεοδόσης Παπαντωνίου «Λούπος», ο οποίος έπαιξε και το χορό της νύφης)

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας ευχομαστε την ευλογία του Θεου την ημέρα του γάμου σας και μακαρι να βρίσκεται πάντα στην καρδιά σας,στο φώς του σπιτιού σας και στην κοινή σας ζωη…….Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!Στον Παπά-Κυριακο μας ευχομαστε απο καρδιάς να του ζήσουν τα παιδιά και οτι καλύτερο στην κοινή τους πορεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ