ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ήρωες δεν σας ξεχνάμε – Το μνημόσυνο των 3 ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού στο ΝΑΣ ΚΩ

2
2863

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

21 χρόνια μετά την ηρωική θυσία των τριών αξιωματικών του πολεμικού μας ναυτικού στα Ίμια ο Ναυτικός Σταθμός Κω τέλεσε το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη τους

Το μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των τριών νέων, οι οποίοι θυσιάστηκαν υπέρ Πατρίδος, τον Ιανουάριο του 1996, στα Ίμια,τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ παρουσία σύσσωμων των τοπικών αρχών (επάρχου, δημάρχου, περιφερειακών δημοτικών, τοπικών συμβούλων και εκπροσώπων των ένστολων αρχών και υπηρεσιών).

Στους τρεις ήρωες του πολεμικού μας ναυτικού: υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό, μίλησε με συγκινητικά λόγια, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω ΙΓ Καρδαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρέος μας να τιμάμε τους ήρωες της Πατρίδος μας και στην υποχρέωσή μας να υπερασπιζόμαστε και την τελευταία πέτρα του εδάφους της.

Κρατάμε ζωντανή τη μνήμη, όχι μόνο των παιδιών αυτών, αλλά και όλων, όσοι προσέφεραν τη ζωή τους για την Ελλάδα.

Το βίντεο είναι από την δημοτική τηλεόραση & οι φωτό  από τον Τάσο Σαρηγιάννη (PHOTO TASOS  Αρχ. Φιλήμωνος 21, Κως 2242020020.).

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αθάνατοι αδέλφια!Όσες φορές περνάω από κει πάντα σταματάω στο σημείο αυτό.Ήμουν σειρά απολύσεως στον Αΐ Γιώργη και μόλις μάθαμε για το χαμό των παιδιών η στεναχώρια όλων μας ήταν απερίγραπτη.

  2. Πως την κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους; Κρύβοντας το μνημείο στην αυλή του λιμεναρχείου; Κρύβοντας απο τα παιδια στα σχολεία την ελληνικη ιστορία; Με 20 πολίτες παρόντες;

    Η παρουσία των παιδιών στο μάθημα για τους τρανσέξουαλ κρίνεται υποχρεωτική, η παρουσία όμως στο μνημόσυνο 3 ελληνων ηρώων φαινεται να κρίνεται απαγορευτική !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ