«Τρώνε τα λεφτά του Παντελίδη με 10 μασέλες» Απίστευτες αποκαλύψεις

1
2804

Ποιοι τρώνε τα λεφτά του Παντελή Παντελίδη;

Απίστευτες αποκαλύψεις για τονΠαντελή Παντελίδη συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά οι εξελίξεις έρχονται με αποκλειστικό δημοσίευμα του money-tourism.gr και του YouWeekly.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από το dimitra.Youweekly.gr:

Όπως το γράφω….Και δεν θέλω καμία διάψευση. Όρνια και τρωκτικά έχουν πέσει πάνω στα λεφτά του Παντελίδη και τα ξεκοκαλίζουν με άνεση και χωρίς καμία τύψη.

Χωρίς ντροπή, χωρίς τιμή και χωρίς ανθρωπιά κατασπαράζουν τα λεφτά ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε να είναι το είδωλο της λαϊκής νεολαίας.

Πρόκειται για ανάλγητους ανθρώπους που το μόνο που κοιτάνε είναι η πλούσια ζωή τους και η καλοπέραση τους με ακριβά αυτοκίνητα και πλούσια σπίτια.

Μιλάμε για τα χλίδάτα στελέχη της ΑΕΠΙ. Μιλάμε εδώ για ένα τεράστιο σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες. Θα σας κάνω μια μικρή περιγραφή από το blog μου και το youweekly.gr και θα σας αφήσω να διαβάσετε λεπτομέρειες που θα φρίξετε!!!

Λοιπόν τι είναι η ΑΕΠΙ και πώς μπερδεύεται με τα λεφτά του Παντελίδη; Η ΑΕΠΙ ειναι μια εταιρεία που μαζεύει χρήματα για μουσικά δικαιώματα από όλους εμάς, δηλαδή εκδοτικές επιχειρήσεις, καφετέριες, ξενοδοχεία, κουρεία, ψιλικατζίδικα και υποθετικά τα αποδίδει στο μεγάλο σύνολο τους σε καλλιτέχνες τραγουδιστές και δημιουργούς.

Η ΑΕΠΙ γενικά τα παόρνει από όποιον παίζει μουσική στην επιχείρηση του ακόμη και αν έχει απλά ο άνθρωπος ενα τρανζίστορ ή μια μικρή τηλεόραση… Σου λέει «Αφού έχεις τρανζίστορ θα πληρώσεις μουσικά πνευματικά δικαιώματα!!!»…

Μιλάμε για τρομερό «νταβατζηλίκι» αλλά λες, δεν πάει στο διάβολο, αφού τα χρήματα πηγαίνουν στους καλλιτέχνες!…Ο Παντελίδης από τους καλλιτέχνες θεωρείται ο περισσότερο εμπορικός, ακούγονται παντού τα τραγούδια του!

Υποθετικά θα έπρεπε η οικογένεια του να εισπράττει τρέλα χρήματα.

Λάθος, αποδείχτηκε με ένα πόρισμα καταπέλτη ότι τα λεφτά του Παντελίδηαλλά και άλλων τραγουδιστών, όχι μόνο δεν τα απέδιδαν 100% αλλά τα έκαναν μοιρασιά μεταξύ τους στην ΑΕΠΙ.

Αμέ αυτές είναι δουλειές και οΠαντελίδης, ο Ρέμος κ.α αντί να εισπράττουν το χρήμα έπαιρναν ψίχουλα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δύο φορές στην επαγγελματική μου καριέρα έχω πληρώσει πρόστιμα στην ΑΕΠΙ, για δύο καρέκλες παραπάνω και μια τηλεόραση (πρόγραμμα Νόβα).
    Αλητεία και κλεφτουριά τελικά. Γιατί οι «μεγάλοι» καλλιτέχνες και δημιουργοί δεν μιλούν; Μαζί τα τρώνε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ