Έκλεψε καφέ & ζάχαρη από το γραφείο του Εισαγγελέα Κω και καταδικάστηκε σε 6,5 χρόνια

3
3231

Τα είχε αφαιρέσει από το γραφείο του εισαγγελέα

Συνολική ποινή κάθειρξης 6,5 ετών κόστισε σε 43χρονο ο … καφές, η ζάχαρη, το τσάι και το γκαζάκι που αφαίρεσε από την Εισαγγελία της Κω!

Η κλοπή είχε συμβεί πριν από τέσσερα χρόνια και σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Η δίκη έγινε προχθές στο Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων (μεταβατικό Κω) το οποίο έκρινε ένοχο τον 43χρονο και τον καταδίκασε ερήμην σε συνολική ποινή κάθειρξης 6,6 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο 43χρονος βραδινές ώρες της 28ης Φεβρουαρίου 2013 παραβίασε την πόρτα εισόδου των γραφείων της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κω και αφαίρεσε καφέ, ζάχαρη, τσάι, ένα γκαζάκι για τον καφέ καθώς και ένα ταμπόν σφραγίδων, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για έναν καφέ 6,5 χρόνια είναι αυτό που ο λαός ονομάζει τυφλή δικαιοσύνη.... Ντροπή σε αυτούς που Έβγαλαν την απόφαση.

    Ένα προβληματικό άτομο που έκλεψε καφέ ζάχαρη και ένα γκαζάκι να κάνει έναν καφέ…. Ήμαρτον φιλέσπλαχνοι για τον μποναμά..

  2. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

    ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΙΝΗ!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=RbCgncPSBN0

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ