Β. Γεωργούλης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους θανάτους καθημερινά…

4
2389

Αρνητικό έσπασε το 2017 ακόμα δεν μπήκε καλά καλά. Το 2016 βρίζει, το 2017 αποδεικνύεται πιο άγριο. Σήμερα μόνο έφυγαν 4 σημαντικοί Έλληνες!!!

Συγκεκριμένα ο ζωγράφος Δημήτρης Μυταρας σε ηλικία 83ετων, ο καλλιτέχνης και θεμελιωτης της Arte povera Γιάννης Κουνέλια σε ηλικία 81ετων, ο ηθοποιός Βασίλης Τσαγκλος σε ηλικία 77ετων και ο πολιτικός, βουλευτής και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε ηλικία 63ετων.

Ο Θεός να αναπαυσει τις ψυχές τους και συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Καλό ταξίδι φίλε Αποστόλη…

«Σήμερα έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό ο εκλεκτός συμπατριώτης μας από τον Αστακό αστυνομικός Αποστόλης Χ. Πανταζής σε ηλικία 47 ετών….

Ήταν ευγενικός, αρχοντικός, γελαστός, χαρούμενος, με έμφυτη αξιοπρέπεια που εντυπωσίαζε και σκλάβωνε όσους τον γνώριζαν.

Ο αγαπητός συμπατριώτης ήταν ανήσυχος γεμάτος ενέργεια αφού όπου κι αν πήγαινε είχε μόνο φίλους.

Δυστυχώς ο χάρος δεν τον άφησε να ζήσει και να χαρεί και τον πήρε μακριά από τη γυναίκα του και τους συγγενείς, στα 47 του χρόνια. Η Κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 03.00 μμ στον Ναό του Αγίου Νικολάου στον Αστακό.

Αιωνία σου η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους συγγενείς του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ξηρομερίτικης γης που θα τον σκεπάσει… »

Είναι η είδηση που διαβάζουμε στο xiromeronews, μια είδηση που διαβάζοντας αρχικά τον τίτλο της, θεωρήσαμε ότι κάτι άλλο έγινε. Δυστυχώς όμως ο καλός μας φίλος έφυγε.

Εδώ και αρκετά χρόνια έδινε τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο. Πάλεψε όσο, ίσως κανείς άλλος. Τελικά δεν τα κατάφερε.

Καλό ταξίδι αλησμόνητε φίλε Αποστόλη…

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φίλε αν δεν θες να βλέπεις τον Βασίλη μην ανοίγεις το άρθρο. Μπράβο Βασίλη για τον έμπρακτη συνεισφορά σου και εύχομαι να κατέβεις και για υποψήφιος σε πατριωτική παράταξη να σε τιμήσουμε με την ψήφο μας.

  1. ο Βασιλης στις επομενες δημοτικές θα είναι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.