ΣΕΠΕ Κω: Συμφωνία για τα μηχανήματα pos

8
2339
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΕΚΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ POS

Aγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το τελευταίο διάστημα το σωματείο διερεύνησε τη δυνατότητα μιας κεντρικής συμφωνίας με κάποια από τις συστημικές τράπεζες, σχετικά με τα μηχανήματα πιστωτικών καρτών (POS), με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τα  μέλη του.  Απευθυνθήκαμε σ’ όλα τα τραπεζικά ιδρύματα που βρίσκονται στο νησί. Η καλύτερη πρόταση μας έγινε από μια συγκεκριμένη τράπεζα και σύμφωνα μ’ αυτήν: για κάθε μέλος του ΣΕΠΕΚΩ, η προμήθεια συναλλαγών για τις βασικές κάρτες (visa, mastercard, maestro) θα είναι στο 0,7%. Και η πιο μικρή επιχείρηση, μέλος του σωματείου, ανεξάρτητα του τζίρου της θα πληρώνει 0,7%.

Εννοείται πως αν κάποιος συνάδελφος κάνει πολύ μεγάλη χρήση των συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες και μπορεί να διεκδικήσει ένα ακόμα καλύτερο ποσοστό μπορεί ατομικά να το κάνει. Εμείς, ως σωματείο οφείλαμε να διεκδικήσουμε μια συμφωνία για το σύνολο των μελών μας, ακόμα και για την μικρότερη επιχείρηση.

  • Το κόστος των μηχανημάτων POS για τον 1ο χρόνο θα είναι δωρεάν.
  • Αν η επιχείρηση κάνει τζίρο πάνω από 15.000 το χρόνο η δωρεάν παροχή της συσκευής θα συνεχίζεται.
  • Αν όχι, θα πληρώνει ένα μίσθωμα για την χρήση των τερματικών συσκευών, που ανάλογα με το μοντέλο (ασύρματο ή όχι) θα είναι στα 111 ευρώ ή στα 192 ευρώ ετησίως.

Όποιος συνάδελφος από το σωματείο δεν έχει ενημερωθεί από τα μέσα που χρησιμοποιούμε (email, facebook), ας επικοινωνήσει μαζί μας για λεπτομέρειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΓΑΝΕ
    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

  2. Μα κι εμεις στα ενοικιαζομενα δωμάτια εχουμε συμφωνία με τράπεζα και με την καρτα μελους που μας έδωσε το Σωματείο μας ( όσοι πληρώνουμε συνδρομές την έχουμε), παμε σε συγκεκριμένη τράπεζα που έκανε προσφορά και όχι μόνο έχουμε έκπτωση στις χρεώσεις παίρνουμε το POS χωρίς ετήσιο κόστος . Από τον περασμένο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ