ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η λέσχη Lions Κω κοντά στο Σωφρονιστικό κατάστημα & το Γηροκομείο Κω

2
1972

Σήμερα νωρίς το πρωί μέλη της λέσχης Lions Κω » Ο Ιπποκράτης» επισκεφτήκαμε το Σωφρονιστικό Ίδρυμα Κω και παραδώσαμε 3 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης /ατομικής υγιεινής, προσφορά της λέσχης μας , καθώς και ανδρικά ρούχα , ευγενική προσφορά του καταστήματος ανδρικών ρούχων «Soulis» .

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διεύθυνση του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Κω και τον Αρχιφύλακα, για τον χρόνο και την άψογη συνεργασία. Η λέσχη μας , πιστή στα ανθρωπιστικά ιδεώδη, διαχρονικά στηρίζει την λειτουργία του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Κω με κάθε τρόπο.

Επίσης λίγο αργότερα, επισκεφτήκαμε και το Γηροκομείο Κω. Προσφέραμε είδη ατομικής υγιεινής καθώς και λευκά είδη , ευγενική προσφορά του καταστήματος λευκών ειδών «Λευκά Είδη Αμερικής» αλλά και γλυκά , ευγενική προσφορά του Lion Γιώργου Μαίρη και του ζαχαροπλαστείου «Kos Patisserie». Ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Νικήτα καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου-Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ. Η λέσχη μας είναι διαχρονικά κοντά στην τρίτη ηλικία με σεβασμό και ΑΓΑΠΗ.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

L. Μαρία Πολίτου L. Αρετή Φλωροπούλου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ LIONS ΚΑΙ ΤΗΣ ROTARY?
    ΤΙ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΞΑΦΝΙΚΑ. Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ?
    ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  2. Συγχαρητήρια για το εργο σάς.
    Αλλα γιατι οτι κάνετε πρέπει να το επιδικνιετε.
    Θα ηταν ωραίο να κάνετε δωρεές αλλα αθόρυβα ετσι και αλλιώς αυτη που σάς δίνουν της δωρεές ποτε δεν σας ρωτάνε τι τα κάνετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ