ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η μουσικο-χορευτική βραδιά της Β’ Λυκείου Ζηπαρίου στην αίθουσα του Αγ. Γεωργίου στο Πυλί

1
3780

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ χορό, μουσική, διασκέδαση και άφθονο σπιτικό φαγητό και γλυκίσματα, πραγματοποιήθηκε απόψε η μουσικο-χορευτική βραδιά της Β’ Λυκείου που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου-ΛΤ Ζηπαρίου.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ήλιος και τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στα παιδιά καλή πρόοδο ευχαρίστησαν θερμά όλους τους γονείς για την στήριξή τους τον π. Ηρακλή και την εκκλησιαστική επιτροπή του Αγ. Γεωργίου για την παραχώρηση της αίθουσας, τα παιδιά που έπαιξαν μουσική και χόρεψαν πολύ εντυπωσιακά, τον εκπαιδευτικό Σωκράτη Γρατσάνη, την Πόπη Ξυλουρά και τον ηχολήπτη Σκεύο Ξυλουρά, τον κ. Μαρίνο για τα εξαιρετικά κρασιά του, καθώς και όλους όσους πρόσφεραν και συνεισέφεραν για την επιτυχία της βραδιάς (όλα τα φαγητά και τα γλυκίσματα φτιάχτηκαν από μητέρες -μέλη του συλλόγου).

Και όπως φαίνεται στις φωτό και τα βίντεο την παράσταση έκλεψαν για άλλη μια φορά τα ίδια τα παιδιά…

Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ:

Να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη μας ,τον π.Ηρακλή και την εκκλησιαστική επιτροπή για τη βοήθεια και την παραχώρηση της αίθουσας δωρεάν, για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση, τους γονείς που μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα υπέροχα φαγητά, το Οινοποιείο Petra για τα κρασιά , τον κο Γρατσάνη,τους καθηγητές και μουσικούς, τον κο Ξυλουρά για τον ήχο,την Πόπη Ξυλουρά ,τον Θωμά Δημητριάδη με την εξαιρετική φωνή τους και τα παιδιά που τους συνόδευαν στη μουσική και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή έκβαση της βραδιάς!
Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά τους και καλή επιτυχία στο μέλλον τους!

Τα φαγητά και γλυκά ήταν προσφορές των γονέων των μαθητών και φυσικά του συλλόγου, που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να ευχαριστήσουμε τον Μητροπολίτη μας ,τον π.Ηρακλή και την εκκλησιαστική επιτροπή για τη βοήθεια και την παραχώρηση της αίθουσας δωρεάν, για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση, τους γονείς που μαγείρεψαν και πρόσφεραν τα υπέροχα φαγητά, το Οινοποιείο Petra για τα κρασιά , τον κο Γρατσάνη,τους καθηγητές και μουσικούς, τον κο Ξυλουρά για τον ήχο,την Πόπη Ξυλουρά ,τον Θωμά Δημητριάδη με την εξαιρετική φωνή τους και τα παιδιά που τους συνόδευαν στη μουσική και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή έκβαση της βραδιάς!
    Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά τους και καλή επιτυχία στο μέλλον τους!

    Διόρθωση: Τα φαγητά και γλυκά ήταν προσφορές των γονέων των μαθητών και φυσικά του συλλόγου, που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ