Θρήνος στην κηδεία της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη: Ποιοι έδωσαν το παρών [φωτο]

0
2172

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη;

Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη.

Η σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου έφυγε από ανακοπή σε ηλικία 83 ετών.

Στην κηδεία που τελέστηκε στον Άγιο Αθανάσιο του Μαρκόπουλου Ωρωπού βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της.

Τραγική φιγούρα στη κηδεία της ηθοποιού, ο γιος της, Κωνσταντίνος Καλογήρου.

Την Ευαγγελία Σαμιωτάκη στην τελευταία της κατοικία συνόδευσαν μεταξύ άλλων ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Λία Βασιλείου και ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη:

 

Η μεγάλη ηθοποιός, όπως σας ενημέρωσε το star.gr, πέθανε  σε ηλικία 83 ετών. Ήταν σύντροφος ζωής του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου.

Ο θάνατος της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, έγινε γνωστό από τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα που ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο facebook: «Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η αγαπημένη Ευαγγελία Σαμιωτάκη … μάνα ΜΟΥ μου σε πολλά έργα στο θέατρο και την τηλεόραση… καλό ταξίδι καλή μου κυρία…».

Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη γεννήθηκε το 1934.

Στα 18 της παντρεύτηκε τον Σπύρο Καλογήρου με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

Ήταν απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και είχε παίξει σε πολλές ελληνικές ταινίες και σε θεατρικές παραστάσεις, συχνά με τον σύζυγό της με τον οποίον συνεργάστηκαν κυρίως μετά τη δεκαετία του 1980, όταν έκαναν τον δικό τους θίασο, ανεβάζοντας παραστάσεις και πραγματοποιώντας περιοδείες. Μερικές από τις ταινίες που έπαιξε ήταν «Η νεράιδα και το παλικάρι» (1969), «Η παριζιάνα, (1969), «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση» (1973), «Γυναικοκρατία» (1973), «Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ» (1973), «Καθένας με την τρέλα του…» (1980) κ.ά.

 

Κώστας Παναγιωτόπουλος-Σπύρος Μπιμπίλας

 

Λία Βασιλείου

 

Μάκης Κωστίνης

 

Γιώργος Γεωργίου

 

 

Γιώργος Λαμπάτος

 

Ευαγγελία Καλογήρου

 

Λία Βασιλείου

 

Ευαγγελία Καλογήρου-Κωνσταντίνος Καλογήρου

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ