Σοκαριστικό βίντεο! Πιλότος «παλεύει» να προσγειώσει Boeing με σφοδρές αναταράξεις

0
1973

Εάν φοβάστε τα αεροπλάνα, ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να μη δείτε το παρακάτω βίντεο. Το οποίο τραβήχτηκε από τον ίδιο τον πιλότο, κατά την διάρκεια σφοδρών αναταράξεων.

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας πιλότος, με τις εικόνες να δείχνουν τις… δύσκολες στιγμές που περνάει μέσα στο πιλοτήριο ενός Boeing 737 καθώς προσπαθεί να το προσγειώσει κι ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι κάθε άλλο παρά ιδανικές.

Ο λόγος για τον πολωνό Artur Kielak ο οποίος έβαλε την κάμερα κοντά στο πόδι του για να βιντεοσκοπήσει την προσγείωση, με το βίντεό του στο Facebook να έχει περισσότερες από 2.500 «αντιδράσεις» (like κλπ) σε μόλις 24 ώρες.

Οι εικόνες τον δείχνουν χαμογελαστό (!), να μιλάει με τον συγκυβερνήτη του και να καταφέρνει τελικά να προσγειώσει το μεγάλο αεροσκάφος με ασφάλεια.

Το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει το βίντεο δε, είναι πραγματικά συγκλονιστικό και αποτυπώνει την τεράστια ευθύνη του επαγγέλματός του. Γράφει χαρακτηριστικά:

«…Πάντα λέω ότι ο πιλότος παίρνει ολόκληρο τον μισθό του για μία προσγείωση το μήνα. Αυτή ήταν η μέρα που κέρδισα τον μισθό μου…«. Στη συνέχεια περιγράφει τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την προσγείωση, προσθέτοντας ότι αγαπάει τα Boeing για την ανταπόκρισή τους κατά την διάρκεια τόσο σφοδρών αναταράξεων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 

Πηγή: dailymail.co.uk

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Λήξη συναγερμού – Κανένας κίνδυνος από το «ύποπτο» πακέτο

– Κανένας κίνδυνος από το «ύποπτο» πακέτο – Φέρεται να ήταν περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία

– Το αεροδρόμιο Λάρνακας έκλεισε στις επτά το βράδυ και αμέσως άρχισ ε η απομάκρυνση επιβατών και προσωπικού από τον αερολιμένα
– Η λειτουργία του Αεροδρομίου αναμένεται σταδιακά να επανέλθει στην ομαλότητα, ενώ θα επηρεαστούν αρκετές πτήσεις

Σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου, ο συναγερμός στο Αεροδρόμιο Λάρνακας έληξε, αφού οι πυροτεχνουργοί δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό στο «ύποπτο» αντικείμενο που είχε εντοπιστεί. Η λειτουργία του Αεροδρομίου αναμένεται σταδιακά να επανέλθει στην ομαλότητα, ενώ θα επηρεαστούν αρκετές πτήσεις

Στις 7 μ.μ. δόθηκε εντολή να κλείσει το Αεροδρόμιο Λάρνακας όταν στον χώρο ζύγισης των αποσκευών εντοπίστηκε  αντικειμένο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Με απόφαση των αρχών Ασφαλείας άρχισε αμέσως η απομάκρυνση από τα κτίρια του αερολιμένα τόσο των επιβατών όσο και του προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων, κοντά σε χώρο για πτήση του Ισραήλ, και επρόκειτο για πακέτο, περιτυλιγμένο με κολλητική ταινία.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε πως έχει τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο δράσης που υπάρχει και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Την ίδια ώρα, τέθηκαν σε εφαρμογή προληπτικά μέτρα και στο Αεροδρόμιο Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ! Εξερράγησαν τα ακουστικά στο πρόσωπό της εν ώρα πτήσης – ΦΩΤΟ

Η στιγμή που Boeing 737 γεμάτο επιβάτες κόντεψε να πέσει στη θάλασσα – VIDEO

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ