ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κέφαλος: Λαμπερός & ενθουσιώδης ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

2
3996

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε ενθουσιώδη και πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Κέφαλο, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών: του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Α. Κρητικού, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μ. Ζερβού, του Προέδρου της ΑΝΕΜ και Υπ. του τομέα Υγείας του Δήμου Στ. Λοΐζου, του ανεξάρτητου  Δημοτικού Συμβούλου Σωτ. Μαραγκού, του Προέδρου της Κοινότητας Γ. Καματερού, του Αντιπροέδρου του ΛΤ Γ. Κοκκαλάκη, του Υπ. Αστικής Συγκοινωνίας Μ. Πιστικάκη, των ιερέων π. Ιωάννη και π. Στεφάνου, εκπροσώπων των ένστολων αρχών και σύσσωμων των κατοίκων της περιοχής.

Ο καλός φίλος Σωτήρης Χριστοδούλου, κατέγραψε για άλλη μια φορά πληρέστατα όλα τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα,  όπως και ο καλός φίλος Δημήτρης από τον πολιτιστικό σύλλογο κατέγραψε σε βίντεο τα χαρακτηριστικά σημεία του εορτασμού, την παρέλαση  και τους παραδοσιακούς χορούς (τους ευχαριστούμε πολύ και τους δύο)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεσποτα ευχαριστουμε που μας εστειλες αυτον τον πατερ Στεφανο.επιτελους καταλαβα ψαλμωδια.ναι ψαλμωδια ….. αλλα να τον αφηνει και να ιερουργει….ακομα το χερι του δεν το εχουμε φιλησει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ