Νοσοκομείο Κω: Νέος τρόπος προγραμματισμού ιατρικών ραντεβού – Νέος τηλ. αριθμός

6
9956

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
ΘΕΜΑ : «Νέος τρόπος για τον προγραμματισμό Ιατρικών Ραντεβού στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ και νέος τηλεφωνικός αριθμός – 1535 -»
Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 3 Απριλίου ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο θα πρέπει να καλούν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να προγραμματίσουν το ιατρικό ραντεβού τους και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους είναι ο τετραψήφιος αριθμός 1535. Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κλείνει ραντεβού κάθε ημέρα του χρόνου, όλο το 24ώρο αυτόματα μέσω του τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας το πιο φυσικό μέσο επικοινωνίας, τη φωνή του. Η εξυπηρέτηση αυτή πραγματοποιείται με τη χρήση Αυτόματης Φωνητικής Πύλης, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να «συνομιλήσει» με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει απλά να απαντά στις ερωτήσεις.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

 τηλεφωνικά, μέσω Φωνητικής Πύλης 24ώρες το 24ωρο, καλώντας το σύντομο κωδικό 1535 από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας με αστική χρέωση από σταθερό και από κινητό με τη χαμηλότερη χρέωση ανά δίκτυο. Στις περιπτώσεις των τηλεφωνικών κλήσεων στις οποίες δεν είναι αποτελεσματική η αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση μέσω της Φωνητικής Πύλης, οι κλήσεις εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο τηλεφωνητή 24 ώρες το 24ωρο.
 Τοπικά στο γραφείο Ραντεβού του Νοσοκομείου Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00πμ έως 02:30μμ.

Πλεονεκτήματα του νέου αριθμού:
 Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες μέσω Φωνητικής Πύλης, Τηλεφωνικού Κέντρου & μέσω Διαδικτύου.
 Υποστήριξη κλήσεων από οποιαδήποτε γεωγραφική περιοχή
 Δυνατότητα πολλών ταυτόχρονων κλήσεων
 Μηδενικός χρόνος αναμονής
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οσο λιγότεροι γιατροί – τόσο περισσότερο θα περιμενουμε για ραντεβού.Κουτοπονηριές νέας τεχνολογίας για να καλύψουν τα πολλά κενά του νοσοκομείου σε γιατρούς

  2. κανονικά έπρεπε να βάλετε μία φωτογραφία του Κυριτση στο εξώφυλλο σαν και αυτές που έχει στα μηχανήματα για τους τουρίστες. Πουλάει..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ