Και ο Μιχάλης Κανταρζής από Κω στα Live Auditions του So you think you can dance του ANT1! (Pics – Ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή)

1
5505
Συνεργάτης aegeanews.

 

Η Κως έχει την τιμητική της απ’ότι φαίνεται στα τηλεοπτικά talent show κι αυτό διότι πάντα ξεχώριζε και συνεχίζει να ξεχωρίζει για τα ταλέντα της σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν στα Live Auditions του So you think you can dance  του ANT1 προκρίθηκε κι άλλος ένας ταλαντούχος Κώος χορευτής.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Κανταρζή, γιο της γνωστής Δασκάλας χορού Μελίτας Κανταρζή, που ξεχωρίζει για το ταλέντο και τη χορευτική του δεξιοτεχνία, με σπουδές στην Αγγλία και συμμετοχή σε μεγάλες χορευτικές παραστάσεις στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε ολόψυχα επίσης Καλή Επιτυχία!!

Έκλεισε η κριτική επιτροπή του So you think you can dance – Οι δύο κριτές «έκπληξη» (pics)

Έκλεισε η κριτική επιτροπή του So you think you can dance - Οι δύο κριτές «έκπληξη» (pics) - Κεντρική Εικόνα

Δέκα χρόνια μετά, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει την πανηγυρική επιστροφή του So you think you can dance. Το δημοφιλές πρόγραμμα υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα από πλευράς τηλεθέασης talent show στο MEGA.

Φέτος, στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος, η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, ο καλλιτέχνης Ιβάν Σβιτάιλο, ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος και ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ενόργανης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Την παρουσίαση του show έχει αναλάβει η Δούκισσα Νομικού, ενώ το So you think you can dance θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Απριλίου, στον ΑΝΤ1.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι είναι αλήθεια. Η Κως είναι παγκοσμίως γνωστή για τους χορευτές, τους τραγουδιστές και κυρίως τους λογοτέχνες που βγάζει! Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ