Αεροδιακομιδή 4χρονου παιδιού από Κω για Αθήνα λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού

1
6234

Με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθη ένα τετράχρονο παιδί στο Νοσοκομείο Κω χθες βράδυ συνοδευόμενο από τους γονείς και τον Παιδίατρο που το εξέτασε.

Από το Νοσοκομείο Κω κρίθηκε αναγκαία προληπτικά (και για καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού) η διακομιδή του σε κεντρικό Νοσοκομείο.

Το Νοσοκομείο Ρόδου δεν μπορούσε να το δεχτεί (λόγω αντίστοιχων ελλείψεων) κι έτσι το παιδί διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ σήμερα σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο συνοδευόμενο ΜΟΝΟ από τους γονείς του ΚΑΙ ΟΧΙ από τον παιδίατρο που το εξέτασε στο ιατρείο του. Επειδή η κατάστασή του επιδεινώθηκε οι εφημερεύοντες ιατροί επικοινώνησαν με τον παιδίατρο προκειμένου να μεταβεί στο νοσοκομείο και να δώσει εκ νέου οδηγίες και όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε ζήτησαν τηλεφωνικά οδηγίες από παιδίατρο του νοσοκομείου Ρόδου ενώ κάλεσαν και τον εφημερεύοντα αναισθησιολόγο. Οδηγίες άμεσης αντιμετώπισης έδωσε προς τιμήν της ΑΛΛΗ ιδιώτης παιδίατρος η οποία κλήθηκε και προσήλθε στα επείγοντα ενώ το παιδί διακομίστηκε στο αεροδρόμιο συνοδεία της εφημερεύουσας γενικής ιατρού του νοσοκομείου.
    Ο εφημερεύων τη συγκεκριμένη ημερομηνία αναισθησιολόγος του Γ.Ν-Κ.Υ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ