Συνέβη κι αυτό! Ρομά πλάκωσαν στο ξύλο οδηγό ΙΧ , αφού τον τράκαραν ενώ έκαναν όπισθεν με φορτηγάκι…

11
5218

Το είδαμε κι αυτό. Συνέβη απόψε στην περιοχή γύρω από το Δημοτικό Εργοτάξιο Κω.

Μια ομάδα Ρομά πλάκωσε στο ξύλο οδηγό ΙΧ αφού τον τράκαραν ενώ έκαναν όπισθεν (πάνω σε στροφή) με το φορτηγάκι. Ο οδηγός του ΙΧ βγήκε έξω να τους ζητήσει το λόγο για το τρακάρισμα και με απίστευτη μανία, φωνές και βρισιές τον έκαναν μαύρο στο ξύλο…

Ο μεσήλικας οδηγός του ΙΧ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες μετά την σχετική καταγγελία.

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Οι γυφτοι εχουν ξεφυγει για τα καλα !! τους νταντεβουνε μεχρι να γινει η μεγαλη ζημια και μετα να δουμε ποιος θα πει οτι δεν ηξερε !! Το καλοκαιρι στην οδο 25ης Μαρτιου μερα μεσημερι ενω κανανε αποκομιδη ανακυκλωσης οι δημοτικοι υπαληλοι ο γυφτος εσπασε μπουκαλι και απειλουσε υπαληλο οτι θα τον καθαρισει και οταν τον πηρε στο κυνηγι ο υπαληλος εκτιλιχθηκαν σκηνες φαρ ουεστ τις οποιες εχω καταγραψει με την καμερα μου πεντακαθαρα !! Αυτα ειναι τα χαλια μας χαιδεψτε τους κι αλλο !!!

  1. Το αυτοκίνητο είναι φονικό όπλο. Οπλίζει όταν μπει το βλήμα μέσα!!!!!!!

    Δυστυχώς όλες οι ελεγκτικές αρχές είναι απασχολημένες και εντεταγμένες στα καθήκοντα με τους Πακιστανούς και την Μειονότητα.Το φοβάμαι το φετινό καλοκαίρι.Η παρανομία μπάζει στην Κω από παντού.Μπορεί να έχουμε θύματα και μάλιστα με αυτοδικίες.Σοβαρές παραβάσεις παντού,παραβιάσεις ,φωτιές,επικίνδυνα ανήλικα που επιτίθενται παντού και ειδικά σ αυτούς που φοβούνται ότι κάτι ‘είδαν’…και όλα φορτωμένα στον Κόκορα απ την πλευρά της Αστυνομίας.Μπαίνουν μέσα μόνο όταν είναι αργά.Αυτές είναι οι πρώτες κοινωνικές προεκτάσεις του HotSpot και του Προαναχωρησιακού… Σκεφτείτε σε λίγο..Πάντως τέτοιο πράγμα με την παρανομία και την εγκληματικότητα….Επιμένω να φωνάζω ότι δεν άξιζε αυτό στο νησί….

  2. δεν εγινε η καλοκαιρινη αποβαση των γυφτων οπως προπερσι που αρχισανε να σπανε τις καρεκλες στο μουσειο και να δερνουνε αγριως τους τουριστες που δεν τους εδιναν ζητιανια………………….

  3. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τους γύφτους εμείς οι ίδιοι τους συντηρούμε όσο συνεχίζουμε ν αγοράζουμε από αυτούς και να λέμε έλα μωρέ να τον βοηθήσουμε τον καημένο!

  4. Ας πάνε οι νταήδες οι ενεργοί χρυσοπορδίτες να καθαρίσουν..!Ξέχασα…!Είναι δειλοί!

  5. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

  6. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΚΥΨΕ , ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΟ ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ