Θλίψη: «Έφυγε» η Νίκη Σβύνου -Άνθρωπος της προσφοράς & της αγάπης για τον συνάνθρωπο!

4
17466
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της συμπατριώτισσάς μας Νίκης Σβύνου σήμερα το πρωί, σε ηλικία 84 ετών.
Μια σπάνια και ξεχωριστή προσωπικότητα γεμάτη καλοσύνη, ευγένεια, πραότητα και αληθινή αγάπη για τον συνάνθρωπο, την οποία εξέφραζε με κάθε τρόπο.
Εργαζόταν επί χρόνια στο ΠΙΚΠΑ Ρόδου και Κω και μετά την συνταξιοδότησή της μένοντας στην Κω προσέφερε, πάντα αθόρυβα,  με τον τρόπο της.
Ότι και να πούμε για αυτή την ξεχωριστή γυναίκα είναι λίγο…
Καλό ταξίδι κ. Νίκη!
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 5μμ στον ΙΝ Αγ. Παρασκευής Κω.
(Η φωτό με την κ. Νίκη από τα παλιά -χωρίς να έχει αλλάξει από τότε- είναι από το άλμπουμ της κ. Ειρήνης Σβύνου)

Αγαπητή Νίκη Σβύνου, καλή-συντρεχτική συμπατριώτισσα, το πρόσχαρο χαμόγελο κι η ανεπιτήδευτη καλοσύνη σου ας γίνουν διδαχή-φυλαχτό ζωής για τη φτωχότερη πόλη μας και τους κατοίκους της. Θα μας λείψεις…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ. Νίκη καλο Ταξιδι ο ΘΕΟΣ να αναπαύση τηνψυχή της. Πάντα καλη πονοψυχη και καρδια μαλαματενια θα σε θυμαμαι παντα καλοΠαραδεισο.

  2. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα της,η καλοσύνη της ψυχής της ήταν πραγματικό μεγαλείο.Κάθε φορά που κατεβαιναμε στην πόλη την βρισκαμε πάντα μπροστά στην Αγία Παρασκευή,την χαιρετουσαμε και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.Καλή αναπαυση και θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια.

  3. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ