Απίστευτο – Μετέφεραν ζωντανή γυναίκα στο Νοσοκομείο και κάλεσαν την κόρη για τα έξοδα… κηδείας

0
2837

Μια απίστευτη καταγγελία για εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Πάφου – Άρχισαν να «θάβουν» και ζωντανούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης διέταξε διεξαγωγή έρευνας μετά από καταγγελία ότι εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Πάφου «ενημέρωσε» γραφείο κηδειών ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα πρόκειται να πεθάνει με αποτέλεσμα λειτουργός του γραφείου να καλέσει την κόρη για τα έξοδα της κηδείας ενώ η μητέρα της ήταν ακόμη ζωντανή!

Πιο συγκεκριμένα η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν στο ασθενοφόρο και μεταφερόταν στις Πρώτες Βοήθειες!

Η καταγγελία έγινε από συγγενή της ασθενούς στην εφημερίδα Φιλελεύθερος. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο Υπουργός Υγείας ζήτησε ενημέρωση για το ποια άτομα στελέχωναν το ασθενοφόρο και ποιο άλλοι γνώριζαν για το περιστατικό για να εξακριβωθεί ποιος υπέπεσε σε αυτό το σφάλμα.

Αν ο εμπλεκόμενος ανήκει στο μόνιμο προσωπικό θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα διαταχθεί πειθαρχική έρευνα εναντίον του. Αν πρόκειται για έκτακτο θα απολυθεί άμεσα.

Παράλληλα το γραφείο κηδειών έχασε τελικά τη δουλειά καθώς η ηλικιωμένη ασθενής επιβίωσε. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ανάλογο περιστατικό έγινε και για δεύτερη φορά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.