Νεκρή είναι τελικά η οκτάχρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος

1
3646

Νεκρή είναι η οκτάχρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος, η οποία αγνοείτο από την ώρα της έκρηξης μετά τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε έπειτα από συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και η οποία κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ύπατη Αρμοστεία,  το κοριτσάκι είναι κυπριακής καταγωγής τρίτης γενιάς, ωστόσο θεωρείται βρετανίδα πολίτης.

Ήταν χθες βράδυ με την οικογένεια της, ωστόσο την στιγμή της έκρηξης η οικογένεια χωρίστηκε. Η μητέρα της και η αδερφή της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η μικρή Σάφι δεν κατάφερε να γλυτώσει από την επίθεση.

Πηγή: Καθημερινή

Έκρηξη Manchester: Οχτάχρονη με ελληνικό όνομα ανάμεσα στους αγνοούμενους

Έκρηξη Manchester: Οχτάχρονη με ελληνικό όνομα ανάμεσα στους αγνοούμενους

Ειδήσεις – Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ: Ενώ σε σοκ βρίσκεται ακόμη η Βρετανία έπειτα από την πολύνεκρη επίθεση τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena που άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 59 τραυματίες, κορυφώνεται η αγωνία για δεκάδες συγγενείς και φίλους αγνοουμένων που βρίσκονταν στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε και δεν έχουν δώσει ακόμη σημεία ζωής.

Ανάμεσα στα ονόματα των αγνοουμένων ξεχωρίζει η έκκληση για πληροφορίες σχετικά με ένα μικρό κορίτσι με ξενικό όνομα αλλά ελληνικό επίθετο, την 8χρονη Saffie Rose Roussos.

Η Saffie Rose Roussos είναι η μικρότερη στη λίστα των αγνοουμένων και είχε πάει τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …κ.βουλευτά και ολοι οι Συριζαιοι το αιμα αυτων των αθωων παιδιων εχει βαψει τα χερια σας…ειστε ηθικοι αυτουργοι αυτων των θανατων…ανοιξατε τα συνορα για να περασουν τα ισλαμοπιθηκια,ολη η ευθυνη δικια σας…αν γινει και τετοιο στην ελλαδα καλυτερα να εχετε φυγει με το πρωτο αεροπλανο…..και να παρετε και τα τσιρακια σας μαζι κατι αλληλεγυους θεατρινους αναχροαπλυτους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ