Συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο

0
2021

Ειδήσεις – Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:

 Η αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic αναγκάστηκε να εκκενώσει από επιβάτες και πλήρωμα ένα αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση του από το Ντουμπάι με προορισμό το Λονδίνο προκειμένου οι αστυνομικές αρχές να διεξάγουν επιπλέον ελέγχους ασφαλείας έπειτα από απειλή για ύπαρξη βόμβας.

Η πτήση VS401, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 10.53 (τοπική ώρα), και να φτάσει στο Λονδίνο στις 17:00 (τοπική ώρα).

Εκπρόσωπος της Virgin Atlantic δήλωσε αργότερα στη Sun on-line ότι έπειτα από τη διενέργεια ελέγχου στο αεροσκάφος δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο και η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει με καθυστέρηση.

Πηγή: The Sun

ΕΚΤΑΚΤΟ Έκρηξη Μάντσεστερ: Συνελήφθη 23χρονος που σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση

Ειδήσεις – Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ: Ένας 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση στο νότιο Μάντσεστερ, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC.

 

Συναγερμός ΤΩΡΑ σε εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ (Pics)

Συναγερμός ΤΩΡΑ σε εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ (Pics)

Ειδήσεις – Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ: Πανικός φαίνεται να επικρατεί σήμερα στο Μάντσεστερ 12 περίπου ώρες μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση με 22 νεκρούς στον συναυλιακό χώρο Μάντσεστερ Arena. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν το εμπορικό κέντρο Arndale στο Μάντσεστερ , με πολλούς χρήστες στο Twitter να ισχυρίζονται ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ένα άτομο το οποίο όμως δε σχετίζεται με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena χθες το βράδυ.

nintchdbpict000326101439

nintchdbpict000326102440

nintchdbpict000326101404

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ