Βασίλης Γεωργούλης: Με Προκόπη Παυλόπουλο & Λόρδο Ρότσιλντ στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας

21
3378

Πέρα από τους διάφορους σελέμπριτις που επισκέπτονται τακτικά την Κέρκυρα ο καλός φίλος Βασίλης Γεωργούλης στα νέα του καθήκοντας στον τομέα της ασφάλειας υψηλών προσώπων στο διεθνές αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», τις προηγούμενες ημέρες εξυπηρέτησε μεταξύ άλλων: τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (στις εκδηλώσεις για την 153η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και χτες τον Λόρδο Ρότσιλντ, επίτιμο δημότη Κασσιόπης (έχει και βίλα στην περιοχή).

Ο 78χρονος Jacob Rothschild, τραπεζίτης και πρόεδρος της επενδυτικής RIT Capital Partners, η οποία διαθέτει αποταμιεύσεις ύψους 2,3 δισ.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΜΕ ………..

    ………………, ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΡΓΉΣΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ

  2. ΒΑΣΙΛΗ ο Λόρδος Ρότσιλντ ειναι ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

    Πριν 200 ολόκληρα χρόνια ο τραπεζικός οίκος Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον αγγλικό στρατό με επικεφαλής τον Δούκα του Ουέλιγκτον, προκειμένου αυτός να κάνει εκστρατεία εναντίον του Μεγάλου Ναπολέοντος! Η τελική μάχη δόθηκε τελικά στο Βατερλώ όπου και ο Μέγας Ναπολέων ηττήθηκε. Αυτό συνέβη στα 1815. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να ελέγξουν πλήρως και την τράπεζα της Αγγλίας, αλλά και την Γαλλία.Σήμερα, 202 χρόνια μετά δεν χρειάστηκε να κάνουν καμία εκστρατεία απλά εξέλεξαν πρόεδρο της Γαλλίας ένα δικό τους παιδί, τον τραπεζίτη του οίκου τους, Εμμανουέλ Μακρόν. Μάλιστα, δεν κράτησαν καν τα προσχήματα, αφού όπως αποκαλύφθηκε πριν ακόμη αναγγείλει την υποψηφιότητά του ο Μακρόν, όπως δημοσιεύθηκε στον γαλλικό τύπο, από την κεντρική διεύθυνση της τράπεζας των Ρότσιλντ εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα για ένα κοκτέιλ συνοδευόμενο από δείπνο με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την προεκλογική εκστρατεία του Μακρόν.

  3. Βασίλη υποκλίνομαι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχες κολλητό τον Ρότσιλντ. Ευχαριστώ που μας καταδέχεσαι και μας στέλνεις και τις φωτογραφίες σας.

  4. Και γιατί αυτό θα έπρεπε να αποτελεί είδηση άξια δημοσίευσης;;;;;; Πόσο ακόμα πια;;;;;

  5. πραγματικά έχουμε τρελαθεί σε αυτή την χώρα
    τώρα τί περιμένεις να σου πούμε μπράβο?
    γνωρίζεις ποιός είναι αυτός ο ανθρωποφάγος? δυστυχώς τα μετράμε όλα μόνο με τις αποταμιεύσεις του καθενός.
    ντροπή

  6. Για όλα που δημοσιεύει ο Βασίλης υπάρχει λόγος.Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί εστω μία φορά.

  7. Επειδή δυστυχώς κάποιοι γνωρίζουν την μισή αλήθεια και η ημιμαθεια είναι ότι χειρότερο ακόμα και από την αμαθεια ο κρατικος αερολιμενας Κέρκυρας αλλά και τα υπόλοιπα 13 αεροδρόμια δεν αγοράστηκαν αλλά παραχωρήθηκε η διαχείριση και η εκμετάλλευση η τα πω πιο απλά νοικοιαστηκαν. Αυτό σημαίνει ότι ιδιοκτήτης παραμένει το Ελληνικό κράτος και οι επενδυτές τα αξιοποιουν και τα χρησιμοποιούν προς όφελος και αυτών και του ελληνικού κράτους. οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε την αξιοποίηση της επένδυσης και να σεβαστουμε τους συμμετέχοντες σε αυτό το εγχείρημα εταιρίες και προσωπικό και να βοηθήσουμε μέσω αυτού την ανάπτυξη και ανάκαμψη των τοπικών κοινωνιων μας!!!! Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει η συμφωνία παραχώρησης στο διαδίκτυο φτάνει να την αναζητήσει κάποιος!

  8. Μου έρχεται Βρετανίδα τουριστρια κάποιας ηλικίας στη δουλειά κρατώντας ένα χαρτί στο χέρι.
    -Συγνώμη θα ήθελα τον Ιωάννη Καποδίστρια!!! Παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό. μέσα στην αμηχανία μου της απαντώ
    – Τον σκότωσαν πριν 200 χρόνια χρόνια περίπου στο Ναύπλιο!
    Με κοιτάει αμηχανα.
    – Μα εδώ μου γράφουν να έρθω να τον βρω!!! Την βγάζω λίγο πιο έξω και της δείχνω την επιγραφή του αεροδρομίου όπου γραφει την ονομασία του ενώ κοιτάω προσεκτικά το χαρτί και της εξηγώ πιο κάτω ότι γραφεί το όνομα του τουριστικού πρακτορείου και την στέλνω με χαμόγελο να πάει να ρωτήσει στα γραφεία των πρακτόρων

  9. Μεγααααααλο κατόρθωμα τελικά οι μασόνοι που εχουν κατασπαράξει τους λαούς της γης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ