3 ρομά πήραν ταξί να τους ανεβάσει στον καταυλισμό και με «τσαμπουκά» δεν πλήρωσαν…

11
6444

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν 3 ρομά τηλεφώνησαν στο τηλ. κέντρο ζητώντας ταξί να τους μεταφέρει στον καταυλισμό, στον Άγ. Βασίλειο.

Μάλιστα ζήτησαν από τον οδηγό ταξί να μην τους αφήσει ακριβώς στον καταυλισμό αλλά λίγο πιο πάνω. Όταν έφτασε η στιγμή να πληρώσουν είπαν στον ταξιτζή ότι έχουν τα λεφτά στην καλύβα και θα πάνε να του τα φέρουν. Εύλογα ο άνθρωπος τους είπε να περιμένουν οι δύο και να πάει ο ένας από αυτούς να φέρει τα χρήματα. Οπότε, άρχισαν τον ‘τσαμπουκά’.

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θα μας κρατήσεις με το ζόρι ; τι είμαστε κρατούμενοι;» και στην συνέχεια τις απειλές…μέχρι που άνοιξαν την πόρτα και εξαφανίστηκαν.

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν…

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καθημερινό φαινόμενο, το κανουν σε πολλους επαγγελματίες…δεν αποτελεί ειδηση, πλέον…μπαίνουν και απαιτούν σε πολλες επιχειρήσεις, και για να μην μπλέξεις μαζι τους, δινεις και επειτα μπλέκεις, γιατι ξαναρχονται και ξαναρχονται….

    • Εχουν ξεφυγει οι γυφτοι και δεν βλεπω να τους μαζευουν , τι περιμενετε να γινει καμια ζημια σαν του Μενιδιου που σκοτωσαν το παιδακι στην αυλη του δημοτικου ? Μερα μεσημερι ο γυφτος περισυ με σπασμενο μπουκαλι ηθελε να κανει ζημια στην 25η Μαρτιου τι να λεμε τωρα . Τι να το κανω που τον μπουζουριασανε στο Μενιδι τον γυφτο το παιδακι σκοτωθηκε στα καλα καθουμενα .

  2. οι βρωμα που ζουν εις βατος του κοινωνικου συνολου…κλεφτες εμποροι ναρκωτικων νταβατζηδες ζητιανοι….τους βλεπεις πρωτους στις τραπεζες για επιδοματα,πρωτους στα νοσοκομεια,πρωτους στα συσσιτια αλλα ποτε στην εφορια….. πληρωστε τους κοροιδα…

  3. και να τους πανε απο εκει που ηρθαν.το νησι δεν ειχε γυφτους

  4. Βασικα να μην ξεχνιομαστε.Παιδια του Καισερλη ειναι αυτος τους μαζεψε και το ψηφιζαν ,τωρα λουστιτε τα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ