Τα δάκρυα της μάνας του μικρού Μπεν σε απευθείας μετάδοση – Λύγισε και ξέσπασε η Κέρι Νίνταμ (Video)

0
4798

 

Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

Την ώρα που οι έρευνες στην Κω, για τον μικρό Μπεν Νίνταμ συνεχίζονται για 3η συνεχόμενη εβδομάδα, η μητέρα του παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις εξελίξεις από το Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Το πρωί της Δευτέρας (10/10/2016) παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση, όπου έκανε τους τηλεθεατές να «λυγίσουν», καθώς ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στην κάμερα.

Συντετριμμένη, η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ, μίλησε στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» για τον Γολγοθά που περνάει αυτή και η οικογένειά της τα τελευταία 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του παιδιού της, επισημαίνοντας ότι έχει μεγάλη ανάγκη να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια και η οικογένειά της ήλπιζαν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, η τραγική μητέρα είπε πως δεν περιμένει πια να ακούσει καλά νέα.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», υποστήριξε η Κέρι Νίνταμ αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε ότι δεν ζει πια, θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η Κέρι θέλει να μπει ένα τέλος στο δράμα που βιώνει αυτή και η οικογένειά της.

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια όπως και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ. «Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι: «θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;»».

Λύγισαν οι τηλεθεατές

Το ξέσπασμα της μητέρας του Μπεν προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν με τη σειρά τους να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Δείτε ενδεικτικά μερικά tweets:

ena

duo

tria

tessera

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ