Αντίο Γιάννη… Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνονται τόσο νέα παιδιά…

9
19096

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός νέου παιδιού -μόλις 31 ετών- ραγίζουν και οι πιο σκληρές καρδιές…

Δεν υπάρχουν λόγια. Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Ιωάννης-Χρυσοβαλάντης Σαρρής, 31 ετών. Έφυγε προχτές Σάββατο από ανακοπή και η κηδεία του έγινε χτες το απόγευμα στον ΙΝ του Αγ. Παύλου Κω.

Ο αποχαιρετισμός των φίλων του είναι συγκλονιστικός:

Ντυμενος γαμπρος, τοσο ομορφος….Σε φιλησα και ησουν παγωμενος…εφυγα και ξαναγυρισα να σε ξαναφιλησω ….. κρατησα τα χερια σου σφιχτα…. πολλοι μπορει να ενιωθαν οτι δεν ησουν εκει… μονο το σωμα σου… αλλα εγω ξερω οτι ησουν εκει…. να καλοδεχτεις με το χαμογελο σου ολους οσους σε χαιρετησαν…. η καρδια σου παραμενει ζεστη οπου κ αν βρισκεσαι….. παντα με ενα χαμογελο….. Θα σε εχω μαζι μ μεσα απο την φωτογραφια που μου εδωσες και οσα μου ειπες, στο μυαλο και στην καρδια μου.. Μονο ενα συγνωμη τοσο λιγο… που δεν ημουν εκει οταν επρεπε να ειμαι…οταν μου το ζητησες δεν ημουνα 🙁 …Επρεπε να ειμαι χωρις να το ζητησεις…. θα το μετανιωνω μια ζωη… δεν θα μετανιωσω ποτε ομως που σε γνωρισα…. Γιαννη μου…. θα ανταμωσουμε….

ευσυγκίνητη.

Αντίο φίλε Γιάννη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kalo taksidi file kai aderfe mou..Egines kai esu enas aggelos pou tha mas prosexei apo kei psila..kalo paradeiso …tha eisai gia panta sto myalo k thn kardia mou!!

  2. Όταν το έμαθα δεν το πίστεψα ούτε τώρα το έχω πιστεψη ένα παιδί έφυγε δεν ηπαρχουν λόγια ο φίλος σου Καλό παράδεισο,θα γαληνεψη η ψυχούλα σου σηληπητιρια στην οικογένεια…..(κ αυτή👸που σε εκμεταλεφτηκε για χρόνια ας κάτσει να σκεφτεί με το λίγο μυαλό που έχει τα λάθη της ξέρουν όλοι για ποια λέω.να μας προσεχείς από εκεί ψηλά Γειά σου φίλε μου δεν υπάρχουν λόγια.🌹🌹🌹😳😟😩

  3. Καλώ ταξίδι εκει που πας Γιαννάκη και αυτί που σε πείραξαν ας σκεφτούν τι κάνανε , συληπιτηρεια στους δικούς του ανθρώπους ,θα μας λήψη συγουρα η αγκαλιά σου , όπου και αν με έβλεπε ερχόταν και με αγκάλιαζε σαν μικρό παιδί ,καλό παράδεισο φίλε .

  4. Γνώρισα τους γονείς σου, την αδελφή σου και σένα. Λεβεντόπαιδο φίλε, Καλό ταξίδι με τα αγγελούδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ