Στέλλα και Γιάννης: Σοκ για τον τραγικό χαμό των δύο νέων στην Κρήτη

0
1857

Τραγικό τροχαίο: Είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, μα δεν γύρισαν ποτέ…

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου λέει στο protothema.gr: «Προσπαθούμε να μεταφερθούμε στα Χανιά, είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για μας» – Θρήνος στο Πολυτεχνείο Κρήτης, όπου φοιτούσε η 20χρονη

To πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 20χρονη Στέλλα και στον 19χρονο φίλο της, Γιάννη, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο της Κρήτης.

Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το μοιραίο και ο θάνατος πήρε στην αγκαλιά του τα δύο νέα, γεμάτα όνειρα, παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η πρωινή βόλτα των δύο παιδιών κατέληξε σε τραγωδία…

Σύμφωνα με καθηγητές της, που μιλούν στο protothema.gr, η Στέλλα είχε όνειρα για τη ζωή. Ήθελε πολύ να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής και θα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής. Φυσικά, το πτυχίο της δεν θα το πάρει ποτέ, αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη .

Δύσκολες οι ώρες και για τους γονείς του Γιάννη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο γρήγορα, όταν παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από διερχόμενο αμάξι στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στα Χανιά.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ψελλίζοντας σε επικοινωνία με το protothema.gr, εξήγησε πως οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για την οικογένειά του. Ο γιος του είχε φύγει από την Αθήνα, για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη: «Προσπαθούμε να μεταφερθούμε στα Χανιά, είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για εμάς».

Λίγα λεπτά πριν, ο τραγικός πατέρας ενημερωνόταν από την Τροχαία Χανίων για το περιστατικό.

Συγκλονισμένος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης, όπου και φοιτούσε η 20χρονη Στέλλα, προσπαθούσε και ο ίδιος μαζί με την αστυνομία να διασταυρώσει τα στοιχεία της και να ενημερώσει τους γονείς της.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στις δύο οικογένειες, γιατί επρόκειτο για δύο νέες ζωές. Η Στέλλα ήταν δικό μας παιδί, φοιτούσε στο Πολυτεχνείο μας από το 2015, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλή φοιτήτρια. Έχουμε σοκαριστεί όλοι» είπε, μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Διγαλάκης και, παράλληλα, επισήμανε από την αρχή ότι ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος.

Είχαν υποβάλει αίτημα εδώ και πολύ καιρό ώστε να φτιαχτεί ένας κόμβος μπροστά από το Πολυτεχνείο, αλλά, δυστυχώς, το μοιραίο δεν άργησε να γίνει.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Τα δύο παιδιά είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, σήμερα το πρωί, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινείτο στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά την επίσημη ενημέρωση, είναι ένας 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, στο ίδιο ρεύμα με τους δύο νέους. Έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα δύο παιδιά και ο σκύλος.

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ο 20χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Χανίων. Ήδη, του έχουν πάρει δείγμα αίματος, προκειμένου να αποδειχθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ