Θρίλερ για σωφρονιστικό υπάλληλο στο Ηράκλειο: Ισοβίτης έφτυσε αίμα στα μούτρα του ενώ πάσχει από…

0
1873

Ποιο το θρίλερ ενός υπαλλήλου στις φυλακές του Ηρακλείου με ισοβίτη;

Ενα πραγματικό θρίλερ ζει τις τελευταίες μέρες ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που υπηρετεί στις Φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

 

Μετά την άνευ προηγούμενου επίθεση που δέχτηκε από έναν 37χρονο ισοβίτη, ο οποίος τον έφτυσε στο πρόσωπο με αίμα που είχε συγκεντρώσει στο στόμα του από τις κομμένες φλέβες του!

Ο κρατούμενος πάσχει από ηπατίτιδα C, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να περνάει στιγμές αγωνίας μήπως και έχει κολλήσει την ασθένεια!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν ο ισοβίτης άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μέσα στο κελί του.

Τον μετέφεραν

Στη φυλακή σήμανε συναγερμός και οι υπάλληλοι που είχαν υπηρεσία έτρεξαν για να τον ηρεμήσουν και να τον μεταφέρουν σε έναν πιο ασφαλή για τον ίδιο χώρο.

 

Αφού τον πήγαν στο φαρμακείο, όπου περιποιήθηκαν τα τραύματά του και του έκαναν δύο ηρεμιστικές ενέσεις, στη συνέχεια τον μετέφεραν στο πειθαρχείο, καθώς εκεί δεν θα ήταν ικανός να βλάψει τον εαυτό του.

Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 37χρονος εξακολουθούσε να φέρεται σαν αγρίμι και κάποια στιγμή έκοψε τις φλέβες του με κομμάτια από τον νιπτήρα που έσπασε!

Αφού αιμορραγούσε για αρκετή ώρα, φώναξε κάποια στιγμή τον υπάλληλο που είχε υπηρεσία, αλλά δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει.

Ομως ο κρατούμενος είχε συγκεντρώσει αίμα στο στόμα του από τις τρυπημένες φλέβες του που αιμορραγούσαν. Οταν τον πλησίασε ο υπάλληλος, έφτυσε στο πρόσωπό του μία μεγάλη ποσότητα αίματος.

Ο άτυχος εργαζόμενος αναγκάστηκε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα για να μάθει αν προσβλήθηκε από τον ιό της ηπατίτιδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ