Κρήτη: Ο γάμος έδειξε τη μεγάλη αλλαγή – Το πριν και το μετά που προκάλεσε συζητήσεις [pics]

0
1251

“Aέρα» ρομαντισμού και γοητείας από μιαν άλλη εποχή έφεραν δύο μοναδικά αυτοκίνητα – αντίκες στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του Κώστα και της Σοφίας. Το νεαρό ζευγάρι Χανιωτών, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και εκτός από αμέτρητες ευχές, δέχτηκαν τα σχόλια θαυμασμού για τα δύο αυτοκίνητα – αντίκες που τους μετέφεραν στην εκκλησία, για το γάμο.

Η νύφη έφτασε με το μαύρο Citroen, ενώ ο γαμπρός, με ένα Fiat Topolino του 1950. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο – αντίκα, ένα από τα μικρότερα αυτοκίνητα την εποχή της παραγωγής του που πρωτοβγήκε στην αγορά το 1937.

Το αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε με πολύ μεράκι από τον πατέρα του γαμπρού, ο οποίος είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων και με πολλή μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα – αντίκες. Η ανακατασκευή του ξεκίνησε περίπου πριν από ένα χρόνο καθώς παραγγέλθηκαν ανταλλακτικά από την Ιταλία, ενώ χρειάστηκε να αλλάξουν τα φώτα, όλη η ταπετσαρία κ.ά.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το πριν και το μετά έχουν τεράστια διαφορά και – αναγεννημένο πλέον – Topolino αφού συνόδευσε τον γαμπρό στον γάμο του, είναι έτοιμο να… συνεχίσει τις βόλτες στην πόλη!

 

Πηγή: zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ