Άγρια δολοφονία οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα – Τον έσφαξε και εξαφανίστηκε! (Βρέθηκε το ταξί με το οποίο διέφυγε)

0
823

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 60χρονο οδηγό ταξί, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06.09.2017) στο νέο μώλο Δραπετσώνας.

Ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι τον οδηγό και αφού άρπαξε τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος, γκάζωσε και διέφυγε με το ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μέλος πληρώματος πλοίου, που ειδοποίησε το Λιμενικό προηγήθηκε έντονος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Αναγνωρίστηκε ο οδηγός ταξί – Διέφυγε ο δράστης

Ο αυτοκινητιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Μετά την αναγνώριση από τη σύζυγο του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 60χρονο Έλληνα.

Το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης αναζητείται.

Στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμενικό με τη συνδρομή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Βρέθηκε το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος

Έγκλημα στη Δραπετσώνα: Βρέθηκε το ταξί με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος

Αναζητείται ο δράστης…

 Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη, που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί, το πρωί της Τετάρτης (6/9) στον νέο μώλο της Δραπετσώνας.

Το ταξί του 60χρονου θύματος, με το οποίο διέφυγε ο δράστης εντοπίστηκε στην Καλλίπολη του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο δράστης σκότωσε τον αυτοκινητιστή μαχαιρώνοντάς τον με στιλέτο έξω από το ταξί και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χρησιμοποιώντας το όχημα του θύματος. Ο άτυχος οδηγός ήταν παντρεμένος με δύο ενήλικα παιδιά και διέμενε στον Περισσό.

Στο σημείο όπου τελέστηκε το έγκλημα φαίνονται τα ίχνη από το αίμα που άφησαν οι τροχοί του ταξί με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

drapetsona1

Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το έγκλημα οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και ο δολοφόνος έκλεψε τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος προτού εξαφανιστεί.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το σενάριο ο δράστης να ήταν γνωστός του θύματος και αυτή την ώρα πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου για τον εντοπισμό του δολοφόνου αλλά και του ταξί.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος υπήρξε μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή και ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ