«Καλό ταξίδι άγγελέ μου»! Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 18χρονης Ειρήνης – Κατέρρευσε η μητέρα

0
1878

Το άτυχο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα – Δεν άντεξε και λιποθύμησε η χαροκαμένη μάνα της

Σε κλίμα βαθύτατης οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κέρκυρα η κηδεία της 19χρονης Ειρήνης, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στην Πετρούπολη…

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε στα χέρια των συγγενών της, μη μπορώντας να πιστέψει πως το παιδί της βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Η συνήγορός της δήλωσε ότι η μητέρα της Ειρήνης θα κινηθεί νομικά κατά του συζύγου της για τον θάνατο του παιδιού τους.

Δεν άντεξε…

Το κορίτσι εξέπνευσε μετά από νοσηλεία 4 ημέρων στην Εντατική του Θριάσιου Νοσοκομείου ενώ στην Εντατική του ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πατέρας της, με την κατάσταση της υγείας του να εξελίσσεται θετικά και να είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να καταθέσει στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν την μοιραία ημέρα στο διαμέρισμα του, που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του άτυχου κοριτσιού.

«Ο ασθενής Κ.Γ., 55 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 30/08/2017 με εισπνευστικό έγκαυμα. Στις 04/09/2017 διεκόπη η καταστολή περί ώρα 12:00πμ και ο ασθενής αποσωληνώθηκε επιτυχώς περί ώρα 21:00μμ. Παραμένει σε αυτόματη αναπνοή, σταθερός αιμοδυναμικά», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΤ που υπογράφει ο Διοικητής.

Την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια

Η τραγωδία έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στην Πετρούπολη, αφού πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς τις αισθήσεις τους και με εγκαύματα. Η πυροσβεστική είχε κληθεί για φωτιά σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 52 στην Πετρούπολη.

Αργότερα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε σημάδια στο λαιμό της που όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι προέρχονταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα που προσπάθησε να την σκοτώσει πνίγοντάς την ενώ αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, ένα μήνυμα ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στον πατέρα και τη 19χρονη κόρη του. Η μητέρα της 19χρονης είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της και έμενε στην Κέρκυρα μαζί με τον 13χρονο γιο τους. Η 19χρονη έστειλε μήνυμα στη μητέρα της και της είπε να μην ξαναγυρίσει στην Αθήνα γιατί ο «ο μπαμπάς δεν θα αλλάξει ποτέ». Το μήνυμα είδε ο 55χρονος πατέρας με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να επιτεθεί στην κόρη του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με έναν αλλοδαπό, κάτι το οποίο δεν ενέκρινε ο πατέρας της. Ο 55χρονος αρχικά φέρεται να προσπάθησε να στραγγαλίσει την κόρη του και στη συνέχεια να βάλει φωτιά σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Η 19χρονη είχε στο μάγουλο αμυχές από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι). Ο πατέρας της φέρεται επίσης να της έκλεισε το στόμα προσπαθώντας να φράξει τις αναπνευστικές οδούς της.

Καλύτερη τύχη είχε ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μητέρα του στην Κέρκυρα.

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένει το εξιτήριό του για να τον οδηγήσει στον Εισαγγελέα.

Τι υποστήριξε ο πατέρας

Σε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφέρεται ότι τα πρώτα λόγια του πατέρα της μικρής στους αστυνομικούς ήταν πως «πρόκειται για ατύχημα. Το σπίτι έπιασε φωτιά από τσιγάρο». Σήμερα οι γιατροί του αφαίρεσαν τα σωληνάκια παροχής οξυγόνου και η αστυνομία ελπίζει πως θα καταφέρει να ρίξει περαιτέρω φως στην οικογενειακή τραγωδία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι άκουσαν δύο εκδοχές για το πώς προκλήθηκε η φωτιά. Αρχικά ήταν το τσιγάρο. Μετά ο πατέρας ανέφερε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από πρόβλημα στην κουζίνα. Στις ερωτήσεις της αστυνομίας γιατί επιτέθηκε στο παιδί του εκείνος αρνήθηκε τα πάντα.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star:

Βουβός θρήνος στην κηδεία της 18χρονης στην Πετρούπολη: Κατέρρευσε η μητέρα

Τραγικές στιγμές στην κηδεία της 18χρονης από την Πετρούπολη.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κέρκυρα, η κηδεία της 18χρονης, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στην Πετρούπολη.

 

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Κωτσέλα.

Η μητέρα της 18χρονης, τραγική φιγούρα, κατέρρευσε στα χέρια των παιδιών και των συγγενών της, μη μπορώντας να πιστέψει πως το παιδί της βρήκε τραγικό θάνατο.

Η μητέρα της άτυχης 18χρονης έχει δηλώσει μέσω του συνηγόρου της πως θα κινηθεί νομικά κατά του συζύγου της για τον θάνατο του παιδιού τους.

Η οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη κατέληξε την Κυριακή στον θάνατο του 18χρονου κοριτσιού, λίγες μόλις ημέρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του από τον 55χρονο πατέρα του.

 

Η υπόθεση και οι λεπτομέρειες για την υπόθεση συνεχίζουν να έρχονται διαρκώς στο φως.

Σε ρεπορτάζ του ο Alpha ανέφερε πως τα πρώτα λόγια του πατέρα της μικρής στους αστυνομικούς ήταν πως «πρόκειται για ατύχημα. Το σπίτι έπιασε φωτιά από τσιγάρο».

Σήμερα οι γιατροί του αφαίρεσαν τα σωληνάκια παροχής οξυγόνου και η αστυνομία ελπίζει πως θα καταφέρει να ρίξει περαιτέρω φως στην οικογενειακή τραγωδία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι άκουσαν δύο εκδοχές για το πώς προκλήθηκε η φωτιά.

Αρχικά ήταν το τσιγάρο. Μετά ο πατέρας ανέφερε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από πρόβλημα στην κουζίνα.

Στις ερωτήσεις της αστυνομίας γιατί επιτέθηκε στο παιδί του εκείνος αρνήθηκε τα πάντα.

«Σώστε το παιδί μου. Η γυναίκα μου έλειπε σε διακοπές, δεν εγκατέλειψε το σπίτι», σχολίασε εν μέσω σύγχυσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ