Δολοφονία Πανόρμου: Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο δράστης που σκότωσε τον…

19
932

Φονικό στο κέντρο της Αθήνας – Νεκρός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου (pics + vid)

Φονικό στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου (pics + vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ο οποίος αναζητείται είναι ο συνταξιούχος του. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον δράστη, ο οποίος πήγε σπίτι του και επέστρεψε με το όπλο, πυροβολώντας τρεις φορές εναντίον του θύματος. Αιτία για την φιλονικία των δύο αντρών φέρεται πως ήταν η τοποθέτηση καμερών στο μπαλκόνι του θύματος, κάτι που είχε ενοχλήσει τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε παλαιότερα στο Α.Τ. Αμπελοκήπων ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στο νομό Μεσσηνίας.

Έτρεχαν να σωθούν οι περίοικοι

Να καλυφθούν από τα πυρά προσπάθησαν κάτοικοι και περαστικοί στην οδό Πανόρμου, στο άκουσμα των πυροβολισμών.

«Ακούσαμε τα πιστόλια και κρυφτήκαμε. Ο άνδρας έτρεξε να δει τι γίνεται και είδε έναν άνδρα να φεύγει. Μετά από λίγο ακούσαμε τις σειρήνες της Αστυνομίας», δήλωσε στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής.

«Μόλις είχα βγάλει το σκύλο βόλτα. Ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και τραβιέμαι στην είσοδο της πολυκατοικίας. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Είμαστε ήσυχη γειτονιά, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο», είπε μία γυναίκα που βρέθηκε κοντά στο περιστατικό.

Πυροβολισμοί Πανόρμου: Υποψήφιος της

Χρυσής Αυγής ο δράστης που σκότωσε τον…

.» data-link=»http://www.fimes.gr/2016/10/panormou-xrusi-augi-mpellos/» data-summary=»» id=»shr_canvas2″>

Ποιος ήταν ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε φίλο του στην Πανόρμου και πώς εμπλέκεται με την Χρυσή Αυγή;

Ένας άντρας έπεσε νεκρός την Παρασκευή το απόγευμα γύρω στις 6, όταν σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο άτομα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου.

 

Στην Πανόρμου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος διέφυγε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Πρόκειται για έναν απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος πυροβόλησε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου. Πριν από το περιστατικό προηγήθηκε άγριος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

O αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι κοντά, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου

O δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ονομάζεται Φώτης Μπέλλος και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του.

 

Σε άρθρο μίσους σε τοπική εφημερίδα, ο φερόμενος ως δράστης Μπέλλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τρομοκρατία του κράτους του υπουργείου Προστασίας του λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα και της παράλυτης Αστυνομίας της αλλοδαπολαγνίας δεν θα περάσει.

Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων».

Δείτε το βίντεο:

 

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το περίεργο θα ήταν να μην ήταν χρυSSαυγίτης. Όλοι του ιδίου φυράματος είναι.

    • στο χωρο της ΝΔ εννοεις?για διαβασε λιγο καλητερα απο το 2013 και μετα που εγινε μελος.μολις εγινε γνωστο βεβαια ολοι οι δημοσιογραφοι μουγκα.

  1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??? ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΕΕΕ??

  2. Ούστ κοπρόσκυλα,δολοφόνοι,ανώμαλοι. Μπανιστήρι έκανε όλη μέρα ο μ….ας και τον έγραφε η κάμερα…Δεν έχετε περάσει ακόμα από το στάδιο του πιθήκου στον άνθρωπο….Κοιτάξτε και στη Κω. Τα ίδια…..

  3. Η «αλίευση» του τρόπου που παρουσίασε ο συστημικός «τύπος» την είδηση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, με έμφαση στο γεγονός ότι ο δράστης πέρασε, …κάπως …κάπου …κάποτε, από την …Χρυσή Αυγή, υπήρξε απλώς η αφορμή, για τούτο το κείμενο, αγαπητέ αναγνώστη. Άλλωστε, η λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν αποτελεί τωρινή …πρωτοτυπία. Ωστόσο, ασχέτως των προθέσεων της συστημικής προπαγάνδας, άξιον προσοχής είναι το γεγονός ότι ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να συνέγραψε στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, κείμενο σε επαρχιακή εφημερίδα στο οποίο περιέχεται αυτολεξεί πως …»Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων», καλώντας μάλιστα τους νέους από 15 έως 70 ετών σε …»αφύπνιση και επιστράτευση».

  4. Ασχέτως του …συντακτικού, που προκαλεί τουλάχιστον το …μειδίαμα, του ανωτέρω κειμένου, καλό είναι να μην το προσπεράσουμε αβασάνιστα, και να σταθούμε με προσοχή στον τρόπο του σκέπτεσθαι του συντάκτη του : Βασικός, νοηματικά, κορμός η (όλως αυθαίρετη) νοηματοδότηση της εγκληματικότητας ως όρου, αγνοώντας ότι η εγκληματική συμπεριφορά έχει «ατομική» και όχι «συλλογική» αφετηρία. Οι εκφάνσεις δε της εγκληματικότητος είναι πάμπολλες, και υπάρχουν εκφάνσεις της που εξ αντικειμένου είναι αδύνατον να περιορίζονται σε άτομα (αλλ’ ακόμη και να προέρχονται καν από άτομα), που ανήκουν στις πληθυσμιακές ομάδες που καταδεικνύει. Είναι επίσης εντελώς αυθαίρετη και άτοπη η διαπίστωση «μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων», αφού εγκληματικές συμπεριφορές ατόμων που ανήκουν στις «καταδεικνυόμενες» από τον συντάκτη πληθυσμιακές ομάδες, στρέφονται ενίοτε και κατά μελών της ίδιας πληθυσμιακής ομάδος.

  5. Το τραγικότερο όλων όμως είναι πως όλα τα ανωτέρω γράφτηκαν από άτομο που είχε την υπηρεσιακή ιδιότητα του αξιωματικού της αστυνομίας. Κι’ αυτό προκαλεί …ευρύτερες …σκέψεις, λαμβανομένης υπόψιν και της …ρηξικέλευθης «πρότασης», για …σύσταση (περίπου) «λαϊκής πολιτοφυλακής» (και μάλιστα από ..δεκαπεντάχρονους και …εβδομηντάρηδες). Διότι, ως αστυνομικός, ο συντάκτης όφειλε να γνωρίζει πως η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, και από τεχνικής ακόμη πλευράς (και ειδικά στην εποχή μας) απαιτεί οργανωμένο επίσημο πλάνο και σχέδιο, εκπαίδευση, πειθαρχία και εχεμύθεια και ασφαλώς τεχνικά μέσα ικανά να στέψουν με επιτυχία το εγχείρημα, ενώ δεν πρόκειται να τελεσφορήσει, χωρίς την αρωγή του Κώδικα της ποινικής δικονομίας. Αλλά και, πέραν της «τεχνικής» πλευράς του ζητήματος, υπάρχει και το μέγα ηθικόν ζήτημα, με το οποίο σχετίζεται ο νομικός πολιτισμός, προκειμένου αυτό που θα προκύψει να έχει τα εχέγγυα της εφαρμογής του Δικαίου, αναδεικνύοντας την αλήθεια και μόνον, προφυλάσσοντας από το ενδεχόμενο αδικίας απέναντι στο άτομο.

  6. Και, ακόμη αντιφατικότερο, πέραν και του «ενστερνισμού» αριστερίστικων αντιλήψεων περί «λαϊκών πολιτοφυλακών», από άνθρωπο που υποτίθεται (ως …εισελθών ορών φως – κοινώς ..»είδα φως και μπήκα», έστω βραχυχρονίως, στην Χρυσή Αυγή) κινείται πολιτικά σε «χώρο» του οποίου οι αντιλήψεις, …υποτίθεται ότι ευρίσκονται στον αντίποδα του «αριστερισμού» ( τον οποίον απορρίπτει και η πλειοψηφία των «αριστερών» ), το γεγονός ότι ο εν λόγω, επιχείρησε (δια του κειμένου του) να …κομίσει στο Εθνικιστικό Κίνημα ΑΝΙΔΕΟΛΟΓΗΤΕΣ αιτιάσεις σχετικά με την, οφειλόμενη (κατά τον συντάκτη) στάση των ομοεθνών μας έναντι της παρουσίας αλλοδαπών στη χώρα μας, με την επίκλησιν των περί «εγκληματικότητος», αιτιάσεις που παρασάγκας απέχουν από την κρυστάλλινη ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ αντίληψη, που, θεωρεί ότι οι πολίτες μιας χώρας, δεν αποτελούν απρόσωπο σύνολο φορολογουμένων ατόμων, αλλά τα ζώντα, εν τω παρόντι χρόνω, μέλη της διαχρονικής εθνικής λαϊκής κοινότητος.

  7. Τουτέστιν, για την Χρυσή Αυγή, το μείζον ζήτημα δεν είναι οι τυχόν εγκληματικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων αλλοδαπών (που, υπερτονιζόμενες, λειτουργούν, ενίοτε, αποπροσανατολιστικά σε σχέση με τον καθαυτό χαρακτήρα της εγκληματικότητος, και όσον αφορά τα αίτια και όσον αφορά τις μεθόδους αντιμετώπισής της), αλλά ο κίνδυνος εθνοαποδόμησης δια της ανομοιογένειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για τον χαρακτήρα της Πολιτείας. Κοινώς, η θέση της Χρυσής Αυγής δεν υπαγορεύεται από το κριτήριο , αν προτίθενται να «εγκληματήσουν» ή να λειτουργήσουν ως «νομιμόφρονες νοικοκύρηδες» οι αλλοδαποί, ούτε κατηγοριοποιεί την έκνομη συμπεριφορά με κριτήριο την εθνολογική ταυτότητα του δράστη.
    Προφανώς γι’ αυτό και το πέρασμα του εν λόγω από την Χρυσή Αυγή ήταν βραχύβιο, προκειμένου να βρίσκει …αλλού ευήκοα ώτα, για να αναπτύσσει και τις αυθαίρετες περί «εγκληματικότητος» απόψεις του, κι’ εν τέλει να αυτοαναιρεθεί, εγκληματήσας, ως …»ημεδαπός» προς «ημεδαπό

  8. καλο θα ειναι καποιοι να διαβαζετε λιγο περισσοτερο και οχι μονο τις επικεφαλιδες.το 2012 υποψηφιος με χρυση αυγη και το 2013 τον διεγραψαν λογο αναρμοστης συμπεριφορας.απο το 2013 μεχρι σημερα ειναι μελος της νεας δημοκρατιας.

  9. Ούστ κοπρόσκυλα,δολοφόνοι,ανώμαλοι. Έχετε το θράσος και μιλάτε.Κάθε τρεις μέρες πρέπει να περνάτε από ψυχίατρο….Άκου λέει πέρυσι ήταν για δέκα χρόνια μέλος αλλά τώρα που σκότωσε δεν είναι…. Άσχετο..
    Ας μπει ο εισαγγελέας στο fb<> και θα δει πόσους τέτοιους έχει. Επικίνδυνοι. Γιατί οπλοφορούν πρώην αστυνομικοί; Ποιοι πηγαίνουν στις λέσχες σκοποβολής;Ποιοι δίνουν τις άδειες; Από ποιους έχουν εξεταστεί αυτοί οι άνθρωποι; Τι θα γίνει σε ενδεχόμενο καυγά με αυτούς; Ακούει κανείς εισαγγελέας;

  10. <> Δηλαδή πόσα χρόνια πρέπει να μείνει στη Χρυσή Αυγή κάποιος για να θεωρηθεί μέλος; Ο Ρουπακιάς ήταν μέλος; Μόλις καθαρίσουν έναν Έλληνα τρέχουν οι άλλες χρυσές πορδές να μας πουν ότι πριν από λίγο έφυγε-δεν ήταν και πολύ μέλος-έμεινε για λίγο στην οργάνωση αλλά δεν ήταν καλό παιδί κ.λ.π.Δολοφόνοι είστε και τίποτα άλλο…

  11. Δεν σας νοιάζει καμιά πατρίδα.Εμφύλιο θέλετε να προκαλέσετε. Δείτε στη Κω τι συμβαίνει. Παιδιά ποτισμένα με μίσος. Μίσος για τούς πρόσφυγες,τούς μετανάστες,μίσος για τούς Έλληνες που έχουν άλλη άποψη. Θυμηθείτε εκείνο το απόγευμα που κατέβηκαν με μηχανάκια στη πόλη και ζήτησαν από τούς ανθρώπους που έπιναν καφέ στη πλατεία να σηκωθούν όρθιοι και να ψάλουν τον εθνικό ύμνο.Δηλαδή τι περιμένουν οι ψυχολόγοι κι οι ψυχίατροι;Τι είναι ο Εθνικός Ύμνος; Δέσποινα Βανδή;Ρίτα Σακελαρίου;Παντελίδης;
    Άστε τις αναλύσεις περί εγκληματικότητας.Εγκληματίες είστε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ